Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Pietele de masini electrice din Germania si Italia scad pentru prima data in ultimii 10 ani

Cea mai mare piata auto din Europa, cea din Germania se afla intr-un recul datorat faptului ca principalii constructori nu reusesc sa produca atat de multe masini cat este cererea.

Fanii masinilor electrice trebuie sa stie ca in luna iunie 2022 clientii din Germania au ales sa cumpere mai putine masini in comparatie cu luna iunie a anului precedent.

vanzari masini electrice 2022, piata auto din germania, vanzari masini bev in scadere, autolatest, piata auto romania 2022

Vedem in premiera cum Germania puna frana la cumpararea de masini electrice, germanul de rand preferand un VW diesel sau o masina hybrid sau PHEV care nu sunt limitate pe autobahn.

Fata de anul precedent 2021 germanii au cumparat cu 3.5% mai putine masini electrice, vanzarea de masini hybrid si PHEV fiind mult mai apreciate pe aceasta piata.

rusia taie gazul germaniei, vw opreste productia, bmw probleme uzina gaz, autolatest, consum gaz germania 2022, rusia razboi ucraina gaz germania fabrici masini

Aceeasi situatie este si pe restul de piete din UE unde vanzarea propriu-zisa de masini electrice este intr-o scadere sesizabila.

In Italia vanzarile de masini electrice au scazut cu 20% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

tesla trailer, tesla range externder, remorca baterii tesla, fiat 500e remorca baterii, zoe remorca baterii, cum tractezi o masina electrica, autolatest

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente