Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Penibil! Ford Romania vinde un banal Ford Transit Custom Trend de 130 CP cu pret de BMW X3 ZF8 Plus 2020

Acum vedem cum cei de la Ford Romania se mandresc cu o banala utilitara Transit sa fie vanduta cu peste 51.000 euro TVA inclus, pret care este aceeasi cu care cei de la BMW vand un model SUV X3 2020.

De fapt vorbim de cea mai slaba politica de vanzari a unui importator din Romania, celebra companie Ford Romania care vinde un mode utilitar invechit Transit Custom cu un pret de achitie extrem de mare pentru o dubita low cost.

Adica Ford Romania vinde gama Ford Transit de baza Trend cu peste 50.000 de euro intro varianta de echipare de top, echipare care din pacate nu incude decat un motor diesel de doi litri EcoBlue de 130 CP si cutie manuala.

Pentru aceeasi suma de bani Automobile Bavaria vinde un model X3 de top cu motorizarea 2.0d de 190 CP si celebra cutie automata ZF8 Plus.


Comparatia poate parea la prima vedere fortata, insa nu este posibil ca o duba low cost cu doar 130 CP sa fie vanduta mai scump decat o masina BMW premium cu 0 km si productie 2020.

Aceasta politica de preturi nu poate duce decat la o scadere si mai mare a vanzarilor masinilor comerciale Ford in Romania in perioada urmatoare.

VEZI AICI CE MASINI BMW POTI SA-TI CUMPERI CU PRET DE FORD TRANSIT TREND!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente