Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA Stonic 1.0 T-GDi 120 CP trece testul rezistentei AutoBild si Dekra 2020-105.000 de km fara probleme tehnice

Pentru a intelege cum se desfasara un asemenea test trebuie tinut cont ca dureaza minim 2 ani in care toti jurnalistii AutoBild Germania trebuie sa mearga cat mai mult cu aceasta masina in aceasta perioada.

Adica avem soferi diferiti care conduc aceasta masina in stiluri diferite pentru a avea o uzura cat mai neconforma a tuturor componentelor.

Oficialii DEKRA spun ca maisna in afara de un ambreiaj inlocuit la 76.000 de km nu a avut nici o problema tehnica, mai mult atunci cand a fost dezmembrata complet au fost descoperite foarte putine uzuri.

In cutia de viteze manuala magnetu a strans ceva pilitura, insa cilindrii, segmentii si in general toate componentele tehnice se prezinta cota zero chiar daca masina are peste 105.000 de km.

Pentru fanii KIA trebuie spus ca modelul Stonic este construit in Coreea de Sud, calitatea de fabricatie fiind cea mai buna din intregul grup KIA Hyundai.

Inginerii DEKRA spun ca acest motor si aceasta masina poate merge fara probleme peste 300.000 de km fara a avea suprize tehnice, lucru imposibil de spus pentru masinile germane Ford, VW sau Opel de ultima generatie.


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente