Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Pe Autostrada A2 in sensul spre Bucuresti exista o coloana de 24 km de masini care sunt bara la bara! Drumul dureaza acum 5 ore

Acesta este rezultatul incompetenti celor de la CNAIR care in sezonul estival au decis sa porneasca lucrarile de asflatare a podului de la Cernavoda.

Din pacate compania care efectueaza aceste lucrari MRS Construct efectueaza aceste lucrari in termen insa extrem de lent pentru milioanele de romani care merg spre mare in 2023.

mrs construct pod cernavoda, pod borcea lucrari 2023, cnair lucrari pod fetesti 2023, coloana 24 de km fetesti, a2 colaps trafic 2023

Aceeasi companie a realizat si cealalta parte a podului, lucrarile fiind incepute imedia dupa pandemie.

CNAIR mai are in lucru si o portiune din Valea Oltului unde se blocheaza alte mii de masini zi de zi, incompetenta acestei institutii devenind deja comica pentru ca lucreaza cu spor doar in sezonul estival!

mrs construct pod cernavoda, pod borcea lucrari 2023, cnair lucrari pod fetesti 2023, coloana 24 de km fetesti, a2 colaps trafic 2023

Podul peste Dunăre de la Fetești este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv (grinzi cu zăbrele și viaducte de acces), care traversează bratul Borcea al fluviului Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, conectează orașele Fetești și Cernavodă între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Mai mult decat atat, Politia Rutiera vrea sa opreasca complet sensul spre Constanta pentru a favoriza traficul spre Bucuresti: Potrivit Infotrafic, începând cu ora 12:00, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, cat timp va fi necesar, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către Constanța, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București, în vederea  fluidizării traficului.

mrs construct pod cernavoda, pod borcea lucrari 2023, cnair lucrari pod fetesti 2023, coloana 24 de km fetesti, a2 colaps trafic 2023

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

4 COMMENTS

  1. Rusine ! Bataie de joc la adresa noastră ! Ne batem singuri joc de noi ! Din Septembrie pana in mai e timp mai mult decat suficient sa lucrezi la drumuri ! Si nici iarnă nu mai este ! De ce statul nu taxează zilele de neutilizare a drumului ? Asa constructorul se va misca mult mai repede daca stie că plateste si o chirie pe locatia unde si garează utilajele dacă nu lucreaza 24 din 24 si 7 din 7 …Lucrezi 8 ore pe zi e ok … dar pentru celelalte 16 sa platesti taxă ca de parcare …că sunt considerate ore de depozitare !

  2. Cine va pune sa mergeți la mizeria noastră de litoral. Foarte scump, servicii mega proaste, aglomerație, nervi asta e litoralul romanesc. Prefer sa fac o zi pe drum pana în Grecia sau în alte tari decât sa fiu jecmanit în țara asta de kkt. Nu v-ați prins de ani de zile ca autoritățile fac lucrurile doar sa ne încurce și sa ne enerveze. La munte nu fac nimic, la mare se apuca de reparații în fiecare an cand începe sezonul de plaja. Romuienia!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente