Orban de la PNL spune ca vrea sa o noua taxa auto care sa fie ca un impozit anual variabil

Articole Interesante

Ludovic Orban a spus intr-o conferita de presa ca vrea sa bage din nou taxa auto pentru prima inmatriculare si sa oblige soferii sa plateasca un impozit anual variabil in functie de emisiile de noxe ale fiecarei masini in parte.

Adica daca conduci o masina Euro 3 sa platesti in medie o taxa anuala de cateva ori mai mare decat cea pentru un Euro 4 sau Euro 5, taxa care vine in plus la impozitul auto anual.

A doua zi seful guvernului a adaugat:

„Vreau din nou să fac o precizare: la conferința de presă la Ministerul Mediului – așa se nasc fake news-urile – am fost întrebat de taxa de mediu. Și am zis sigur, studiem, analizăm, vedem în ce măsură…

Dar am spus un lucru: ne vom consulta cu Comisia Europeană și decât să introducem o taxă care să nu fie în conformitate cu legislația europeană, să-i punem pe români să plătească taxa respectivă și după aceea să trebuiască să le dăm banii înapoi, eventual să-i mai punem și pe drumuri, mai bine nu băgăm nicio taxă. Această afirmație nu a fost luată.

Oricum, în cursul anului viitor în mod evident nu va apărea o taxă nouă. Vă repet: politica fiscală a Guvernului este prevăzută în programul de guvernare și vom detalia care sunt măsurile fiscale pe care le avem în vedere”, a declarat vineri premierul Ludovic Orban.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente