Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

OFICIAL-Ford Fiesta a fost vandut in peste 1 milion de exemplare!

Această cifră a fost atinsă la doar 28 de luni de la scoaterea la vânzare a acestui îndrăgit autoturism Ford de clasă mică modelul Ford cu cele mai mari vânzări la dealerii Ford din toată Europa. Când a fost lansat în showroom-urile dealerilor Ford în octombrie 2008, modelul Ford Fiesta, câştigător a numeroase premii, a creat o nouă eră a designului, performanţei şi funcţionalităţii autoturismelor de clasă mică.

Disponibil în versiuni hatchback cu trei şi cinci uşi şi mai multe grupuri motopropulsoare cu consum redus de combustibil, a urcat rapid în topurile de vânzări şi a devenit a 2-a cea mai bine vândută maşină în Europa la începutul anului 2009, poziţie pe care a menţinut-o până în prezent. „Doresc să mulţumesc clienţilor noştri din toată Europa pentru că au contribuit la succesul extraordinar al modelului Ford Fiesta”, a declarat Stephen Odell, Preşedinte şi CEO, Ford Europa. „Designul său inovativ, combinat cu o tehnologie de ultimă generaţie, continuă să aibă un mare succes.”

Un milion de unităţi vândute reprezintă o realizare semnificativă, însă Ford Fiesta va continua să impresioneze, întrucât continuă să-i atragă pe clienţi şi are vânzări din ce în ce mai mari pe pieţele din toată Europa.” Ford Fiesta este produs în Europa, la fabricile de asamblare Ford de ultimă generaţie din Cologne, Germania, şi Valencia, Spania. Este cel mai de succes autoturism de clasă mică fabricat în Europa şi vândut în Europa din toate timpurile, cu vânzări cumulative de 14 milioane de unităţi, întrucât a fost lansat în 1976

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente