Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Renault Mégane E-Tech Electric 2022 are deja probleme tehnice

In Franta celebrul si mult laudatul model Renault Mégane E-Tech Electric trece printr-o perioada usor nefasta pentru simplul fapt ca soferii se plang de probleme tehnice.

Renault Megane E-Tech EV60 Optimum Charge, pret romania, pret rabla plus, bateri 60 kwh, probleme, test drive, autolatest

Este vorba de gama Renault Mégane E-Tech Electric 2022 care are probleme la conecarea cu statiile de fast charging DG, insa si alte probleme greu de anticipat de catre soferi.

Sistemul electronic al masinii atentioneaza soferii cu urmatoarele doua mesaje: “traction battery anomaly” si “DC battery charge impossible”, moment in care masina nu mai suporta incarcare la statiile de putere.

Renault Megane E-Tech EV60 Optimum Charge, pret romania, pret rabla plus, bateri 60 kwh, probleme, test drive, autolatest

O asemenea problema este cea a sistemului de aer conditionat care nu mai functioneaza la cateva incarcari la statiile DC.

Surse din cadrul Renault sustin ca modelele cu probleme sunt cele de top echipate cu pompa de caldura, sistem extem de complex in utilizare.

Renault Megane E-Tech Electric, productie oprita Renault Megane E-Tech Electric, pret, test drive, termen livrare romania, autolatest

s    s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente