Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Peugeot 208 a castiga doua premii Argus 2020 date de prestigioasa revista auto

Este a treia oară când un model PEUGEOT câștigă acest premiu în patru ani, după victoriaînregistrată de SUV PEUGEOT 3008 în 2018 și PEUGEOT 508 în 2019.

Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT, a primit premiul alături de Gilles Vidal, directorul de design PEUGEOT și Eric Dejou, designerul noului PEUGEOT 208.

Acest premiu este cea mai importantă distincție acordată de publicația Argus. Pentru adesemna câștigătorul, Argus a reunit un juriu format din 11 jurnaliști de la cele mai maripublicații din presa franceză.Fiecare membru al juriului a acordat o notă de la 1 la 7 pentru cei șapte pretendenți la titlul“Mașina Argus 2020”.

PEUGEOT 208 a câștigat cu 56 de puncte, devansând modelele Tesla Model 3 și Kia XCeed.”Câștigarea acestui premiu demonstrează faptul că noul PEUGEOT 208 dispune de o mareputere de seducție. La trei luni de la lansarea sa, modelul se bucură de o primire de excepție.

Grație platformei multi-energy mașina oferă clientului posibilitatea de a alege tipul depropulsie, ceea ce contribuie la succesul acestui model.

Noul PEUGEOT 208 se înscrie perfect înurcarea în gamă a mărcii PEUGEOT. Suntem deosebit de mândri să primim acest premiu.”-Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT.De asemenea, Thierry Lonziano, Director Marketing și Comunicare PEUGEOT a primit premiul„Citadina Anului”pentru noul PEUGEOT 208.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente