Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA a reusit sa vanda pentru prima data in Europa peste 500.000 de masini noi in 2019

Vânzările anuale înregistrate de Kia în Europa*, totalizând 502.845 unități, reprezintă ocreștere a vânzărilor de +1.7% și al 11-lea an consecutiv de creștere a mărcii. Anul trecut,Kia a atins, de asemenea, o cotă de piață de 3.2%, cea mai mare din istoria sa în UniuneaEuropeană și țările EFTA (European Free Trade Area).


Creșterea vânzărilor a fost susținută de creșterea interesului clienților pentru gama extinsăde automobile electrice hibride, plug-in hybrid și electrice, precum și de succesul vânzărilorrezultate din lansarea recentă a modelelor noi și îmbunătățite, precum Ceed și Stonic.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, a declarat: „2019 a marcat unan important pentru Kia, deoarece am introdus primele automobile electrice de generațienouă și am lansat noi modele derivate și sisteme de propulsie pe unele dintre cele maipopulare familii de modele. C

a o primă mișcare în tranziția industriei auto către electrificare,Kia valorifică dorința consumatorilor de a reduce impactul asupra mediului și costurile deîntreținere asociate condusului.”

„Clienții noștri ne spun că sunt receptivi la ideea de a ‘merge electric’, iar strategia mărcii șievoluția produselor noastre înseamnă că suntem capabili să oferim automobile electrificatecare nu sacrifică calitatea, designul sau caracterul”, adaugă Herrera.

„Privind spre 2020, modificările aduse liniilor noastre globale de producție și livrare ne vorpermite să rezolvăm blocajele în livrarea automobilelor electrice.

Anul trecut, Kia vânzărileautomobilelor electrice aproape s-au dublat comparativ cu 2018 și suntem siguri că ofertadin ce în ce mai mare ne va ajuta să răspundem cererii în continuă creștere”, încheie el.

Vârf semnificativ în vânzările de automobile electrificate


Creșterea interesului clienților pentru sisteme de propulsie avansate a dat un impulssuccesului pe care Kia l-a înregistrat anul trecut.

Vânzările automobilelor hibride, plug-inhibride și complet electrice ale mărcii au crescut de la 58.029 la 66.386 de unități (+ 14,4%)în 2019.Gama Niro, care include variantele hybrid, plug-in hybrid și complet electrice, rămâne ceamai bine vândută familie de modele electrificate a mărcii, cu vânzări totale de 57.519 unități(+27.1% comparativ cu 2018).

Niro Hybrid a adunat vânzări de 37.475 unități (+8.2%), ocreștere înregistrând și modelul Niro Plug-in Hybrid (10.144 unități, +1.9%) și noul modelcomplet electric e-Niro (9.900 unități).


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente