Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech de 106 CP are mari sanse sa anuleze vanzarile masinilor Dacia in Romania

In primum rand MG urmeaza sa fie comercializat si pe piata din Romania, iar modelul sau de baza MG ZS este o masina crossover mai buna decat un Sandero Stepway si mult mai ieftina decat un Duster 1.0 TCe.

MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech, test drive, autolatest, mg auto blog, teste, consum, garda la sol, review

Una dintre cele mai importante detalii ale unui MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech este faptul ca masina chinezeasca are o garantie de 7 ani sau 150.000 de km, fata de cei 3 ani sau 100.000 oferiti pentru masinile Dacia.

MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech, test drive, autolatest, mg auto blog, teste, consum, garda la sol, review

Insa, sunt foarte multi soferi de masini Dacia moderne care se plang de motorizarile 1.0 TCe cu 3 cilindri insa si de motorul mai mare 1.33 TCe de 130 CP montat pe Duster.

MG ZS are sub capota un motor de origine Mitsubishi 1.5L VTI-Tech cu 4 cilindri in linie ASPIRAT de 106 CP, motor care are o injectie clasica multipunct care anunta o fiabilitate de top in timp.

MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech, test drive, autolatest, mg auto blog, teste, consum, garda la sol, review

Pretul de vanzare al unui MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech in Europa de Vest este de 17.490 euro cu TVA inclus, insa daca scadem Rabla ajungem la un pret final de 14.900 euro.

MG ZS Comfort 1.5L VTI-Tech, test drive, autolatest, mg auto blog, teste, consum, garda la sol, review

MG ZS 1.5 VTI 106 CP 2023 a devenit o mare problema pentru Dacia Duster II 1.0 ECO-G 2023

Nou MG ZS pe benzina se vinde in Cehia cu 12.788 euro mai ieftin ca o Skoda Kamiq cu dotari echivalente

MG-ZS 1.5L VTI-Tech 106 CP vs duster 1.0 tce, test MG-ZS 1.5L VTI-Tech 106 CP, pret, drive test, mg zs 7 ani garantie, 0-100, consum, calitate MG-ZS 1.5L VTI-Tech 106 CP, garda la sol, at6 MG-ZS

Motorul are si injectie multipunct, adica se preteaza fara probleme si montarea unei instalatii de GPL.

Garantia reala in Europa a lui MG-ZS 1.5L VTI-Tech 106 CP este de 7 ani sau 150.00 de km.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

8 COMMENTS

 1. Haha… Acum sa vezi glume… Când te duceai la Dacia și cereai o amărâtă de reducere pe când alții ofereau câte 10-20% la preț și îți ofereau mașini mai bune și mai ieftine

 2. Roata se întoarce în viață, întotdeauna!!!
  Dacia va pierde masiv atât în Vest cât si în România. E si normal pentru că mașinile sunt scumpe si slabe…

 3. De unde se poate cumpăra mașină de la chinezi MG, mai ales că mașinile noastre românești dastăr și alte modele sunt scumpe față ca, modele chineze care sunt bune dar și la prețuri mici,mai ales că guvernul României oferă salariu minim pe economie de 2000 de lei net ln mână la români,ne lntrebăm cu ce să ne cumpărăm mașini noi să înlocuim parcul auto lnvechit din Romania,și ce să plătim ratele la o bancă dacă facem credit să ne cumpărăm mașini noi românii???

 4. Pentru Oprea: Alții merg la școală să învețe limba română (să se exprime corect si să scrie fără greseli gramaticale) cu mijloacele de transport în comun.
  Într-adevăr, Dacia în ultimii ani, si-a mărit preturile în mod nejustificat. Calitatea motoarelor a scăzut. Motoarele de 1.4 mpi și 1.6 mpi erau ” indestructibile” iar motorul de 1.5 dci era unul foarte bun și foarte economic. Actualele motoare au o serie de mari probleme. Pe partea de calitate a materialelor este o ușoară creștere însă nu justifică acel salt al prețului.
  Dealerii Dacia, după cum spunea Liviu, parcă vând BMW. Ce reducere, ce discount? Aroganți și foarte puțin maleabili. Să nu vorbim de service și garanție. Dezamăgitor.

 5. Va salut dragilor ,un coleg de-al meu deține aceasta mașina aici în Anglia,acest MG ZS 1.5 benzina aspirat este un motor chinezesc sub numele de SAIC CHINA nici vorba de Mitsubishi nu mai păcăliți lumea.Si in plus mașina este jalnică din toate punctele de vedere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente