Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Ford Focus primeste un motor 1.0 EcoBoost Mild Hybrid 2020 CARE NU ESTE HIBRID

Din pacate Ford continua sa dezinformez publicul cu MARE LOR MOTOR HYBRID care in realitate NU ESTE HYBRID PENTRU CA NU ARE IN PLUS UN MOTOR ELECTRIC CARE SA AJUTE PROPULSIA.

Acesta are in schimb doar un simplu ALTERNATOR mai puternic care cica ofera pentru cateva secunde o crestere a puterii maxime pana la un nivel de 155 CP conform celor de la Ford.

Ford Focus EcoBoost Hybrid asa cum este el promovat de catre constructor nu este decat o incercare de a scadea emisiile de noxe pentru reglementarile de 95 gCO2 de anul viitor.


Daca era o masina HYBVRID asa cum spune Ford de ce nu are si functia FULL EV cum vedem la Yaris Hybrid sau Prius?!?

Sub capota Ford are vechiul motor 1.0 Ecoboost de 125 CP care dispune in plus de acest alternator usor supradimensionat pentru a FENTA EMISIILE DE NOXE EUROPENE!

“Ford: Also available in 125 PS power output, Focus EcoBoost Hybrid models replace the 1.0‑litre EcoBoost petrol engine’s standard alternator with a belt-driven integrated starter/generator (BISG), enabling recovery of energy usually lost during braking and coasting to charge a 48-volt lithium-ion air-cooled battery pack.”

VEZI SI PROBLEMELE CU FIESTA MULT LAUDATA CA FIIND HYBRID AICI!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente