Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Ford Fiesta, in top la clasa mica!

Acum noua Fiesta are un design usor imbunatatit, blocurile optice primind sticla transparenta iar stopurile spate sunt grupate mai eficient. Modelul Fiesta a insemnat pentru Ford Europa unul dintre cele mai importante automobile deoarece acesta acoperea un segment inexistent pe piata Nord Americana.

Chiar daca la inceput primele generatii au fost concepute doar din punct de vedere economic cu adevarat performante, urmatoarele generatii au fost realizate pentru a creste nivelul de comfort al pasagerilor. Generatia care a fost proiectata la sfarsitul anilor 80 a avut de asemena si o versiune sportiva Fiesta Turbo fiind echipata cu un motor de 1,6 litri turbo capabil sa dezvolte o putere maxima de 133 de CP.

Urmatoarea generatie care a fost lansata in anul 1995 a stabilit noi standarde in segment. Materialele foarte bune din interior si nu in ultimul rand designul rafinat, a consacrat aceasta generatie de Fiesta drept una dintre cele mai luxoase automobile din clasa mica. Ultimul model cel lansata in anul 2002 a devenit la randul lui unul extrem de bine primit de public. La doar trei ani Ford a efectuat un facelift actualei Fiesta, cel mai important elemenet care a fost imbunatatit fiind interiorul.

Soferul poate acum sa-si echipeze masina cu cele mai sofisticate sisteme electronice precum senzorul de ploaie, computer de bord, geamuri electrice inteligente, oglinzi electrice si incalzite si sistem audio capabil sa redea muzica in format MP3. In comparatie cu plansa de bord originala, noua Fiesta are acum elemente deosebit de importante care ofera un comfort deplin la bord si anume sistemul de aer conditionat climatronic si sistemul de navigatie GPS cu redare a indicatiilor direct pe un display amplasat pe consola centrala.

Soferul poate controla cu ajutorul comenzii vocale telefonul integrat cu Bluetooth, sistemul audio si instalatia de climatizare automata. Pentru a demostra ca Fiesta este cea mai inteligenta si performanta masina din clasa mica, Ford echipeaza noul model cu o instalatie audio performanta asemanatoare cu cea care este disponibila si pe fratiorul mai mare Focus.

15 Noiembrie 2005

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente