Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul BMW Vision Neue Klasse X construit in Ungaria este o masina electrica considerata de specialisti un esec vs oferta celor de la Tesla

Multi vor spune ca noul concept car BMW Vision Neue Klasse X este viitorul marcii BMW, insa realitatea este complet diferita pentru ca vorbim de un concept car electric.

Si aici trebuie sa ne uitam la cifrele de vanzari de la BMW iX sau noile i7, masini electrice ESEC total pe toate pietele pentru ca, clientii BMW nu vor sa-si cumpere modele EV.

BMW Vision Neue Klasse X l pret, bmw debrecen, new BMW Vision Neue Klasse X , masini electrice bmw esec, colaps vanzari electrice 2024

De fapt, un client de BMW care vrea o masina electrica alege tot timpul o Tesla pentru ca are acces la reteaua de superchargere cu preturi mici la orice ora chiar si in Romania!

De partea cealalta, vedem cum BMW inca are in gama doua mototorizari diesel ( 4 si 6 cilindri) care se produc in peste 1 milion de unitati anual, adica masinile BMW sunt in continuare un succes.

Model Y 2024 ,discount Model Y, tesla vs concurenta 2024, autolatest, drive test, pret Model Y redus

CE VREA BMW SA NE SPUNA DESPRE BMW Vision Neue Klasse X?

Cea mai recentă, a şasea generaţie a tehnologiei BMW eDrive este cheia în acest sens. Pe lângă motoarele electrice îmbunătăţite, foloseşte celule de baterii litiu-ion noi, rotunde, cu o densitate de energie volumetrică cu peste 20% mai mare decât cea a celulelor prismatice utilizate anterior.

BMW Vision Neue Klasse X l pret, bmw debrecen, new BMW Vision Neue Klasse X , masini electrice bmw esec, colaps vanzari electrice 2024

În combinaţie cu trecerea la un sistem de 800 de volţi, acest lucru va îmbunătăţi viteza de încărcare cu până la 30% – permiţând automobilelor ca în doar 10 minute să se încarce suficient pentru o autonomie de 300 de kilometri. De asemenea, a şasea generaţie BMW eDrive oferă autonomie mai mare cu până la 30%.

La 45 de km de Romania BMW deschide cea mai noua fabrica de masini din lume! BMW Debretin

Când vine vorba de aerodinamică, BMW Vision Neue Klasse X se remarcă cu o nouă valoare de top impresionantă: o rezistenţă redusă cu 20% faţă de un model comparabil din portofoliul actual.

Noile modele de anvelope şi un sistem de frânare special pentru automobile electrice contribuie la creşterea eficienţei generale a maşinii cu până la 25%.

Rusine nationala! BMW a inceput constructia noii uzine de masini electrice BMW Manufacturing Ungaria Debretin

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA sustine Autolatest Romania sa ramana obiectiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente