Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua masina electrica Mazda MX-30 e-Skyactiv se vinde oficial si in Romania

SUV-ul de oraș Mazda MX-30 poate fi comandat în România în trei variante de echipare: GT,GT Plus și în ediția specială de lansare. Adițional, cei care doresc și mai mult confort și dotărisuperioare, pot opta pentru pachetele de personalizare Luxury Vintage, Luxury Modern,Premium și pot adăuga trapa.

Încă din echiparea standard, al cărei preț de pornire este 33.490 de euro (TVA inclus), nouaMazda MX-30 oferă numeroase dotări din categoria premium: jante de aliaj de 18”, faruri șistopuri cu LED, display color central de 8,8” cu sistemul MZD Connect, proiecție laser peparbriz, indicatoare de bord digitale pe ecran de 7”, centru de comandă HMI, volan îmbrăcatîn piele, climatizare automată, geamuri electrice, conectivitate Bluetooth, Apple Carplay șiAndroid Auto, recepție radio digitală (DAB), sistem audio cu 8 difuzoare, sistem de navigație,senzori de parcare față/spate și cameră video pentru marșarier, senzori de ploaie și lumină șisistem de monitorizare a presiunii din pneuri.

Mazda MX-30, ale cărei dimensiuni sunt foarte similare cu ale Mazda CX-30, include înpremieră platforma de rulare e-Skyactiv de la Mazda care prezintă o baterie cu o capacitatede 35,5 kWh. Motorul electric alimentat de aceasta poate produce 143 CP și un cuplu maxim de 265 Nm. Astfel, modelul poate ajunge de la 0 la 100 de km/h în 9,7 s, viteza maximă fiindde 140 km/h.


Autonomia maximă conform standardului WLTP este de 200 km, ceea ce poateasigura necesarul de energie pentru mai multe zile, studiile arătând că un șofer europeanparcurge în medie aproximativ 50 km/zi.

Modelul este oferit cu o garanție de 3 ani în limita a 100.000 de km, în timp ce bateria vabeneficia de 8 ani în limita a 160.000 de km. Mazda MX-30 poate fi comandată deja la toțidealerii Mazda din România, primele unități urmând să fie livrate în a doua jumătate a anului.SUV-ul electric poate fi comandat și prin programul Rabla, fiind eligibil și pentru Ecotichet.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente