Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Dacia Duster 2 are interiorul mai mic la fel si volumul portbagajului

Noua masina urmeaza sa apara pe piata din Romania incepand cu anul viitor si are un design complet schimbat fata de cel al precedentului model.

Pentru a intelege mai bine care este si latura practica a noii masini trebuie spus ca cei de la Dacia au realizat un interior cu dimensiuni mai mici in comparatie cu interiorul modelului Duster 1.


Acum spatiu interior la nivelul umerilor scade cu cativa cm fata de Duster 1, situatie identica si la nivelul plafonului pentru pasagerii din fata.

O surpriza putin placuta pentru cei care sunt fani Duster si transporta obiecte voluminoase in portbagaj este faptul ca volumul sau a scazut de la 475 litri in versiunea 4×2 pana la 445 litri pentru Duster 2 in aceeasi configuratie.


Daca ne uitam la volum portbagajului cu bancheta spate vedem ca noul Duster 2 pierde de la 1 604 litri cat avea masina pana acum la o capacitate de 1 444 litri pentru modelul Duster 2.

Versiunea cu roata de rezerva normala ajunge la un volum total de 1 409 litri cu bancheta spate rabatata, situatie nu tocmai fericita pentru fanii modelului.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente