Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Tyres explica de ce masinile electrice au nevoie de anvelope speciale-Nokian Tyres Wetproof EV

Piața globală a vehiculelor se schimbă continuu, având în vedere faptul că producătorii își propun să dezvolte vehicule cu impact cât mai redus asupra mediului. Nokian Tyres caută întotdeauna să le ofere șoferilor soluții avansate care să răspundă nevoilor acestora.

Astfel, producătorul urmărește îndeaproape industria și ține cont de nevoile consumatorilor.
„Industria auto se află într-o transformare continuă, introducând într-un ritm rapid noi modele de vehicule electrice. Suntem implicați în această schimbare și ținem cont de ea în dezvoltareaanvelopelor noastre”, precizează Harri Myllymaa, Senior Manager Research & Development, Nokian Tyres.

În special în Statele Unite și China, există mai mulți producători de vehicule electrice aflați în continuă dezvoltare. Producătorii europeni de vehicule tradiționale își electrizează și ei modelele și își comunică activ obiectivele și investițiile.

pret Nokian Tyres Wetproof EV, anvelope masini electrice, pret Nokian Tyres Wetproof EV, nokian amvelope masini ev, autolatest

„În 2030, până la 60-70% din mașinile noi vor fi hibride sau electrice. Cu toate acestea, ritmul acestei schimbări variază în funcție de țară, așa că monitorizăm atent evoluția cererii din fiecare piață în care ne desfășurăm activitatea", spune Marko Saari, Head of Product Management, Nokian Tyres.

Mașinile electrice își cresc cota de piață în categoriile populare

Primele mașini electrificate au fost modelele de dimensiuni mari și cu prețuri ridicate. În prezent, există din ce în ce mai multe modele de dimensiuni medii și mici, iar mașinile electrice devin un lucru obișnuit.

„Pe șosele vedem din ce în ce mai multe versiuni electrice de mașini de familie mici și crossover-uri.

Însă acest lucru nu ne afectează foarte mult activitatea, deoarece Nokian Tyres nu are un
departament separat axat în mod special pe vehicule electrice. Creșterea puternică a pieței de vehicule electrice face parte din munca noastră de zi cu zi și ținem cont de aceasta de multă vreme în dezvoltarea și testarea anvelopelor.

pret Nokian Tyres Wetproof EV, anvelope masini electrice, pret Nokian Tyres Wetproof EV, nokian amvelope masini ev, autolatest

De exemplu, Nokian Tyres Wetproof este o anvelopă potrivită pentru vehiculele electrice de dimensiuni medii”, spune Marko Saari.

Structura anvelopei, compusul benzii de rulare și grosimea stratului de rulare au un impact major asupra zgomotului anvelopei și zgomotului interior. În plus, tehnologia SilentDrive™ dezvoltată de Nokian Tyres oferă un nivel de zgomot foarte scăzut în anvelope.

De exemplu, această caracteristică inovatoare este utilizată la anvelopele Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV.

pret Nokian Tyres Wetproof EV, anvelope masini electrice, pret Nokian Tyres Wetproof EV, nokian amvelope masini ev, autolatest

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente