Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Tyres construieste cea mai moderna fabrica de anvelope din lume

Nokian Tyres a susținut în cursul zilei de ieri o ceremonieinaugurală menită să marcheze demararea lucrărilor de construcție la cea de-a treia fabrică deanvelope din lume și prima din America de Nord a companiei finlandeze.

Noua fabrică Nokian Tyres va fi construită pe un teren neexploatat până la acest moment și va fiamplasată în Dayton (Comitatul Rhea), Tennessee, SUA.

Aceasta va avea o capacitatea de producțiede 4 milioane de anvelope anual, cu potențial viitor de extindere. Locația va găzdui, de asemenea, ounitate de distribuție cu o capacitate de depozitare de 600.000 de anvelope. Lucrările de construcțieisunt programate să debuteze la începutul anului 2018, urmând ca în 2020 să fie produse primeleanvelope în această unitate.

„Investiția realizată de Nokian Tyres în Tennessee susține dorința noastră puternică de dezvoltare,cât și angajamentul asumat de a deservi cât mai bine clienții noștri de pe piața nord-americană,” adeclarat Hille Korhonen, președinte și CEO, Nokian Tyres.Pe parcursul ceremoniei inaugurale, Korhonen a reafirmat obiectivul ambițios al companiei de a îșidubla vânzările de anvelope pe piața nord-americană în următorii cinci ani.

Aceasta a evidențiat, deasemenea, și obiectivul Nokian Tyres de a deveni lider în industria anvelopelor din punct de vedere alproducției sustenabile și acela de a deveni angajatorul preferat de populația din comunitățile majorepe care le deservește.

Portofoliu de produse extins global, servicii îmbunătățite pentru clientÎn noua unitate de producție se vor fabrica primele anvelope în anul 2020.

În principal, noua fabrică Nokian Tyres se va concentra pe dezvoltarea gamei de anvelope destinate autoturismelor specificecontinentului nord-american și camioanelor ușoare.

Capacitatea totală de producție de 4 milioane deanvelope anual va fi atinsă până în anul 2022, ceea ce va permite Nokian Tyres să satisfacă cerereaîn creștere din America de Nord. În acest fel, serviciul pentru clienți va fi îmbunătățit prin scădereatimpilor de livrare și printr-o mai mare flexibilitate.

În timp ce unitatea de producție din Dayton vadeservi într-un mod eficientizat clienții din America de Nord, va elibera, în același timp, celelalte fabricide anvelope Nokian Tyres de sarcina de producție destinată acestei regiuni, permițându-le acestorasă asigure capacitatea necesară pentru susținerea altor piețe în creștere.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente