Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nissan Leaf are probleme cu sistemul de fanare! Se rupe conducta de frana

In urma cu cateva ore americanii de la NHTSA au anuanta ca modelul Nissan Leaf 2023 are probleme grave cu sistemul de franare.

Un Nissan Leaf a luat foc chiar la dealer in curte in urma inundatiilor din ultima perioada

Conform datelor oficiale, Nissan Leaf are probleme cu conducta de frana dreapta care se poate rupe in mers, moment in care masina pierde din capacitatea de franare in orice conditii de rulare.

nissan leaf 2023, probleme frane nissan leaf 2023, autolatest, nissan romania, probleme masini electrice, tesla vs nissan leaf 2023

Se pare ca aceasta conducta de corodeaza intr-un timp foarte scurt, detaliu care anunta calitatea foarte slaba a materialelor din care Nissan construieste masina sa electrica Leaf.

Una dintre cele mai importante masini electrice din lume iese din productie! Nissan Leaf este OUT!

Despre recall-ul din Europa nu se cunosc detalii, insa cel mai bine este sa mergeti la dealer pentru a cere verificarea gratuita a conductelor de la sistemul de franare.

“Corrosion in Brake Line May Cause Brake Fluid Leak A brake fluid leak can reduce braking performance and extend the distance required to stop, increasing the risk of a crash.”

Test Drive cu cea mai vanduta masina electrica din lume! Noul Nissan Leaf II 40kwh 2018

nissan leaf 2023, probleme frane nissan leaf 2023, autolatest, nissan romania, probleme masini electrice, tesla vs nissan leaf 2023

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente