Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nicusor Dan incepe sa ridice 60.000 de masini abandonate in Bucuresti! Apar 60.000 de locuri noi de parcare

Oficial este vorba de aproximativ 60.000 de masini abandonate care ocupa 60.000 de locuri de parcare pentru masinile care ruleaza zi de zi.

Vom vedea aceste schimbari in sectoarele 1 (USR), 2 (USR) si sectorul 6 (PNL), primarii care sunt apropiate de actualul primar.

In sectoarele 4, 5 si 3 sunt primari PSD care nu vor premite ridicare acestor masini de pe strazile laturalnice care sunt in subordinea primariei de sector.


Astfel, șoferii care își vor lăsa mașinile pe trotuar, în zonele pietonale sau pe spații verzi, se vor alege nu numai cu amendă, ci vor fi nevoiți să plătească și taxa suplimentară care vine cu ridicarea mașinii, mai arată sursa citată.

Amenda minimă pentru parcările neregulamentare este de 290 de lei, iar cea maximă, de 725 de lei.

Citeste mai multe AICI!


Astfel, șoferii care își vor lăsa mașinile pe trotuar, în zonele pietonale sau pe spații verzi, se vor alege nu numai cu amendă, ci vor fi nevoiți să plătească și taxa suplimentară care vine cu ridicarea mașinii, mai arată sursa citată. Amenda minimă pentru parcările neregulamentare este de 290 de lei, iar cea maximă, de 725 de lei.
Citeşte întreaga ştire: Nicușor Dan vrea ridicarea celor 60.000 de mașini abandonate pe teritoriul Capitalei. Cine va fi pasibil de sancțiuni pentru ”parcare flagrantă”
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente