Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nicusor Dan a pus ganduri rele firmelor de taxi din Capitala! Masinile trebuie sa fie Hybrid, PHEV sau Electrice

Toate masinile taxi care vor circula in Bucuresti in perioada urmatoare trebuie sa corespunda noilor norme ale PNRR 2021.

Adica, toate masinile taxi galbene trebuie sa fie cu motoare Hybrid, PHEV sau sa fie full electrice.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei transmis miercuri, dacă până în prezent criteriile de calificare se raportau la autoturisme cu norma de poluare 2, 3, 4 şi 5, acestea vor fi înlocuite cu altele, respectiv Euro 6, hibrid, hibrid plug-in şi electrice.

tigani taxi, reguli noi taxi bucuresti, taxi pe hybrid si phev, taxi electric pmb, nicusor dan taxi galben, autolatest, soferi taxi tigani

„Având în vedere intenţia Primăriei Capitalei de realizare a unei noi proceduri de atribuire a 2.700 de licenţe de taxi şi pentru că regulamentul precedent conţine criterii de departajare vechi de 14 ani, este imperios necesară o actualizare a normelor, care să fie armonizate cu legislaţia europeană a anului 2022 şi care respectă cerinţele Planul Integrat de Calitate a Aerului, document programatic aparţinând PMB”, precizează Nicusor Dan.

In tarile puternic industrializate cu orase de peste 10 milioane de locuitori sunt permise doar taxi-uri care merg pe GPL.

tigani taxi, reguli noi taxi bucuresti, taxi pe hybrid si phev, taxi electric pmb, nicusor dan taxi galben, autolatest, soferi taxi tigani

Toyota JPN Taxi este viitorul taximetriei in Japonia! Motorul este Hibrid pe GPL

Toyota JPN Taxi este viziunea celor de la Toyota pentru viitorul taximetriei in Japonia.

Asa cum era de asteptat modelul este construit de la zero de catre Toyota pentru a circula in cele mai aglomerat orase din Japonia si pentru a avea cel mai mare interior.

Toyota JPN Taxi imagni, date tehnice Toyota JPN Taxi, gpl Toyota JPN Taxi, lpg Toyota JPN Taxi, gaz taxi, singuranta taxi gaz, accient taxi gpl, costuri gpl taxi, monteaza gpl taxi, reducere pret gpltaxi, tomasetto taxi gpl, flote taxi gpl, toyota hibrid gpl

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente