Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Masina de familie a anului este Volvo XC60!/Volvo xc60 premiu international, Volvo xc60 cea mai buna masina de familie, xc60 pentru familie

In competitie, in cadrul celor 4 categorii, s-au inscris 21 de modele, iar juriul a fost alcatuit din 8 reprezentante ale jurnalistilor din presa auto, din 7 tari. Este extraordinar ca femeile apreciaza Volvo XC60 si ca produsul nostru vine in intampinarea tuturor cerintelor lor. Suntem convinsi ca prin modelul Volvo XC60 am reusit sa cream o masina care sa atraga diferite tipuri de clienti a declarat Johan Rasmusson, Car Line Manager Volvo XC60 si XC90 in cadrul Volvo Cars.

In decursul ultimului an, 8 reprezentante ale presei auto, din Anglia, SUA, Canada, Africa de Sud, India, Australia si Noua Zeelanda au testat cele 21 de modele. Aceasta initiativa a fost creata pentru informarea Producatorilor auto despre cerintele publicului feminin. Am cautat foarte mult sa organizam o echipa de reprezentante ale jurnalistilor din presa auto, cu experienta pentru a vota in aceasta competitie. Nu a fost o sarcina usoara deoarece nu sunt foarte multe femei jurnalist in presa auto, a declarat Sandy Myhre. Presedintele juriului din Noua Zeelanda. Toti cei patru castigatori au fost recent anuntati in Londra. Volvo Xc60 a castigat Masina de famillie a anului. Castigatorul competitiei este Jaguar XF.

Modelele din concurs au fost supuse unor criterii specifice unei liste de cumparaturi ale femeilor: loc de depozitare, sisteme de siguranta a copiilor, design atractiv, placerea de a conduce si grija pentru mediul inconjurator. Acceleratia si forta au fost luate in considerare insa nu ca prioritati. Un alt factor a fost sex appeal-ul, insa nu a fost decisiv pentru rezultatul final. Dupa cum am anticipat femeile au acordat mai multa atentie catre raportul optim calitate /pret si sistemele de siguranta a copiilor, decat catre design, sex-appeal si grija pentru mediul inconjurator a declarat Paul Mc Cormick. Pentru a se califica in aceasta competitie, modelele trebuiau sa fie disponibile in cel putin 10 tari din lume, si sa fie disponibile in perioada Septembrie 2008 – Septembrie 2009.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente