Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Întâlnire de gradul 0: Adam Scott şi David Coulthard în noul Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake

Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake, prezentat în premieră mondială, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Hockenheimring

Adam Scott, celebrul jucător australian de golf şi ambasadorul brand-ului Mercedes-Benz, va participa săptămâna aceasta la ediţia cu numărul 141 a Open Championship – cel mai vechi turneu mondial de golf şi singurul de mare anvergură care nu are loc pe teren american. 

Este, de asemenea, al doilea an consecutiv când Mercedes-Benz se implică în acest turneu de tradiţie în calitate de Maşină Oficială a turneului Open Championship.

Înainte de începerea  evenimentului, un moment inedit a fost marcat de apariţia pilotului Mercedes-Benz, David Coulthard, care l-a surprins pe Adam Scott printr-o invitaţie la un tur cu noul CLS 63 AMG Shooting Brake. Acest model va fi prezentat în premieră mondială zilele următoare.

În timpul plimbării cu maşina, prin zona pitorească din Lancashire, cei doi au dezbătut pe tema pasiunilor comune: automobilele Mercedes-Benz şi golful.

“A fost o cursă fantastică! De-a dreptul surprinzător să fiu condus de David Coulthard către terenul de golf. Mi-a făcut plăcere compania sa – e foarte interesant să-l asculţi vorbind despre pilotaj.” a declarat Adam Scott, plin de entuziasm.

Apoi Adam Scott a revenit la o sesiune de antrenament pentru Open, iar David Coulthard şi-a continuat drumul către punctele istorice Royal Lytham şi St. Anne’s Golf Club.

David Coulthard s-a declarat impresionat de noul CLS Shooting Brake: “Îmi place spiritul inovator Mercedes-Benz, care aduce mereu concepte noi pe piaţă, iar CLS Shooting Brake este un concept care va prinde, cu siguranţă. 
Avantajul principal este că oferă toate beneficiile unui autoturism sport şi poate fi folosit, cu uşurinţă, în traficul de zi cu zi. În plus, pune la dispoziţie un spaţiu suficient pentru un automobil din această clasă.”

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente