Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Moldovenii ajung mai repede cu trenul de la Bucuresti la Suceava sau Iasi decat cu masina!

Asa cum poate am mentionat in nenumarate situatii partea de Est a Romaniei a fost uitata complet de CNAIR asa cum vedem si Centura Bucuresti, doua proiecte lasate in paragina de o serie de politicieni care nu au vrut ca aceste regiuni sa fie dezvoltate.

moldova cu trenul, drumul mortii e85, bucuresti iasi cu cfr vs masina, autolatest

Acum in vara anului 2022 vedem in premiera cum o calatorie cu banalul tren CFR pe o linie nemodernizata a ajuns sa fie mai rapida decat una cu masina.

Conform datelor in timp real de la Google, daca pleci cu masina de la Gara de Nord pana in zona garii din Suceava ajungi intr-un timp de 6.3 ore, insa daca pleci cu trenul InterRegio ajungi in doar 6 ore! Pe sosea vei avea cu siguranta parte de intarzieri pentru ca circuli pe drumul mortii E85.

Jumatate de metru de prostie! De ce se moare pe DN2/E85 si in 2019

Daca pleci pe aceelasi traseu spre Iasi vei ajunge cu trenul in doar 6.11 ore, iar cu masina vei ajunge pe aceelasi E85 intr-un timp estimat de Google de 6.02 ore.

moldova cu trenul, drumul mortii e85, bucuresti iasi cu cfr vs masina, autolatest

Diferenta este atat de mica incat recomandam pentru a face economie sa mergeti cu trenul, este mul mai ieftin si poti sta linistit in vagon urmarind filme pe Netflix, in timp ce mersul cu masina pe aceasta ruta este o adevarata ruleta ruseasca mai ales acum cand au venit toti gospodarii de la munca din Vest cu masini cu volan pe dreapta.

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente