Ministerul Transporturilor finalizeaza centura de la Suceava! Centura Bucuresti este IN COLAPS TOTAL

Articole Interesante

Spunem ca este inutil daca ne uitam la valorile de trafic de la Sceava comparate cu cele de la Bucuresti, Capitala Romaniei care nici macar acum nu are nici 1 km de centrua modernizata.

Este vorba de celebra centura de la Suceava cu Zidul Mortii unde cativa soferi beti nu au tinut cont de indicatoarele rutiere si au intrat frontat intr-un sens giratoriu foarte bine semnalizat.

Pentru a reduce aceste accidente Ministerul Transporturilor prin CNAIR au ales sa construiasca o cenutua nou nouta la Suceava cu iluminat de ultima generatie in timp ce la Bucuresti aceelasi Minister se face ca nu VEDE CENTURA BUCURESTI!

Aceasta este intens circulata de bucuresteni, cei din Ilfov si 90% din transportatori care duc si aduc marfa spre Constanta sau in Bucuresti.

Spunem si in aceasta vara ca CENTURA BUCURESTI ESTE UN COLAPS pentru ca aici CNAIR, Directia Drumuri Bucuresti, CFR, Ministerul Transporturilor si faimosa COMPANIE CNAIR NU AU FACUT NIMIC IN ULTIMII 10 ANI!


Viteza medie este de 0.5 km/h, in ciuda faptului ca transportatorii platesc taxe de drum asemenea bucrestenilor pentru care aceasta sosea blestemata este cruciala!

Asa cum spuneam si in anii trecuti intreaga clasa politica este vinovata pentru BLOCAREA LUCRARILOR LA CENTURA BUCURESTI! Aici nu se doreste fluidizarea traficului! Nu se doreste ca bucurestenii sa duca o viata mai buna! Nu se doreste o dezvoltare normala a Bucurestiului! 


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente