Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

MINI Automobile Bavaria a vandut o noua flota de 17 modele Cooper 2019

Sfârşitul de an marchează vânzarea unei flote importante pentru dealerul MINI Automobile Bavaria: 17 autovehicule MINI devin mesagerii Comma Performance Motor Oil, un brand britanic cu tradiție, distribuit exclusiv în România de Inter Cars.

Flota este compusă din 17 modele MINI Cooper Hatch cu 3 uşi.

Acest eveniment marchează o nouă livrare importantă de modele MINI pentru Automobile Bavaria. Marca se evidențiază pe piaţa din România ca un instrument de imagine puternic, fiind ales şi de alte companii ca automobil de promovare. Cele 17 automobile s-au livrat în cadrul unui eveniment organizat la sediul dealerului din Băneasa.

“Faptul că modelele MINI vor fi folosite ca instrument de promovare, arată popularitatea mărcii noastre. Alegerea flotei MINI s-a îmbinat perfect cu originea britanică a brandului Comma și factorul „cool” al modelelor MINI, neegalate în segment. Trebuie menționată și oferta noastră de servicii foarte puternică, alături de soluţii de finanţare şi service foarte avantajoase. Nu este singura livrare importantă a unei flote MINI, din acest an.

Urmează să anunțăm curând încă o astfel de tranzactie, cu un alt client corporate important.”, a declarat Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.

MINI a inspirat multe generaţii în motorsport, personalităţi şi celebrităţi şi a strălucit pe marele ecran. Creatoarea de modă Mary Quant a preluat numele celebrelor sale rochii de la marca MINI, Enzo Ferrari sau Ferruccio Lamborghini au deţinut unul, aşa cum au făcut personaliăţi precum Steve McQueen, membrii formaţiei Beatles sau Charles, Prince of Wales.

Acum MINI este cel mai reprezentativ model al uneia din cele mai emblematice mărci britanice. MINI Hatch cu 3 usi are un pret de pornire de la 17.969 €, TVA inclus.

Motorizarea Cooper este propulsată de un motor MINI TwinPower Turbo de 1,5 litri şi 3 clindri care dezvoltă o putere de 136 CP. Cu 60 de ani de tradiţie, spiritul britanic este reflectat şi de numeroasele elemente de personalizare care folosesc steagul Union Jack, la fel cum sunt şi noile stopuri ale modelului.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente