Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes Viano primeste versiunea Avantgarde Edition 125

Modelul combină un exterior desăvârşit cu echipamente şi funcţii atent selecţionate şi un sistem de transmisie dinamic, făcându-l modelul de top al clasei din care face parte. Viano Avantgarde Edition 125 reprezintă combinaţia perfectă dintre un MPV (Multi-Purpose Vehicle), o limuzină şi o maşină sport.

Autovehiculul avant-garde al clasei din care face parte Aspectul noului Viano Avantgarde Edition 125 simbolizează avant-garda clasei din care face parte. Modelul este prevăzut cu jante din aliaj uşor, cu 16 spiţe, în timp ce carcasele cromate ale oglinzilor exterioare, pragurile exterioare, conturul cromat al barei frontale de protecţie şi conturul cromat al hayonului subliniază stilul special al autovehiculului. Modelul este disponibil cu două variante de vopsea metalizată: negru obsidian şi argintiu strălucitor.

şi funcţii selecţionate, caracteristici sportive Aspectul plin de stil continuă şi în interior: şoferul şi pasagerul din faţă se vor simţi ca acasă pe scaunele pe cât de confortabile pe atât de sportive, îmbrăcate în cea mai fină piele, plus un suport lateral mărit. Clienţii pot alege dintre pielea “Lugano” sau noua suprafaţă exclusivă cu microfibre “Twin DINAMICA”. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente