Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes-Benz sarbatoreste 125 de ani prin Trucks you can trust 2011

Mai exact, a demonstrat că încrederea este o lecţie pe care o învăţăm încă de mici în cadrul unui eveniment desfăsurat în Centrul Autorizat de Vânzări si Service Mercedes-Benz România, Aliat Târgu Mures. Prin intermediul unui demers Mercedes-Benz Trucks, micuţii de la Clasa a II-a C din cadrul Gimnaziului de Stat “Mihai Viteazu” – Târgu Mures si-au propus să demonstreze într-un mod inedit că încrederea este o lecţie învăţată încă de la vârste fragede, cu ajutorul unor desene minunate în care se regăsesc binecunoscutele modele Mercedes-Benz Actros, Atego si Axor.

Ei si-au propus să ofere o bucurie altor copii – celor de la Centrul de zi “Rozamarin”: mobilier nou pentru spaţiul în care îsi desfăsoară activitatea (măsuţe si scăunele). Astfel, în urma expoziţiei cu vânzare a fost facilitată achiziţionarea noului mobilier.

,,Cu ajutorul camioanelor, dar mai ales al micuţilor care au realizat desenele, Mercedes-Benz România – Divizia Trucks a vorbit despre încredere si reciprocitate într-o manieră inedită. Încrederea se câstigă în timp, acest lucru fiind valabil si pentru legătura care se formează între un camion Mercedes-Benz si proprietarul său. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente