Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda sarbatoreste 100 de ani cu editii speciale 2020-Mazda R360 Coupe

Multe dintre caracteristicile R360 Coupe, cum ar fi tehnologia de vârf, atenția asupra detaliilorde proiectare și o experiență excelentă la volan, încă se regăsesc la fiecare model Mazda deastăzi, încântând fanii din întreaga lume.

Edițiile aniversare vor fi realizate în două nuanțe combinate, alb și roșu burgund, care aufăcut ca R360 Coupe să fie un adevărat succes atunci când a fost lansat, în 1960, și voravea câteva elemente unice, specifice aniversării de 100 de ani.

Mazda R360 Coupe (1960)R360 Coupe a fost primul vehicul de pasageri Mazda și a avut un succes imediat datorităstilului său unic, futurist, manevrabilității excelente și prețurilor competitive, oferindu-le multorpersoane prima lor experiență în ceea ce privește libertatea de a deține o mașină.

Modelul avea un motor cu patru cicluri, fără precedent în mașinile de clasă mini de pasageri alevremii, transmisie automată și accent pe reducerea greutății pentru a spori plăcerea șoferului,o caracteristică a tuturor mașinilor Mazda de astăzi.


Ediția specială de 100 de ani Mazda (2020)La nivelul întregii game Mazda, clienții vor putea să își aleagă modelele aniversare cu roșuburgund și alb, plus multe detalii unice, inclusiv capacele centrale ale jantelor unice careprezintă sigla aniversară de 100 de ani.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente