Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda-Record de vanzari in Romania

Factorii principali care au contribuit la creşterea Mazda în România au fost noile modele recent lansate şi serviciile dedicate clienţilor. Modelele cele mai bine vândute au fost Mazda3 cu 83 de unităţi şi Mazda2 cu 33 de unităţi.

De asemenea, noua Mazda6 a avut un debut foarte bun pe piaţa din România, cu 26 de unităţi comercializate. Perspectivele sunt, de asemenea, extrem de promiţătoare pentru Mazda. Reţeaua de dealeri continuă să se dezvolte atât calitativ, cât şi cantitativ. Numărul punctelor de distribuţie va creşte la 20 în 2008, prin deschiderea a 11 noi show-room-uri. Acestea vor expune una dintre cele mai tinere game de modele de pe piaţă. Un alt element care contribuie semnificativ la succesul Mazda este atenţia acordată serviciilor destinate cumpărătorilor.

Clienţii apreciază atât maşinile, cât şi felul în care sunt întâmpinaţi şi trataţi atunci când intră în show-room-uri, spune Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România. Mazda Europe Service (MES), un serviciu destinat asistenţei clienţilor care se confruntă cu dificultăţi tehnice, a fost lansat în România cu doar o lună în urmă. Clienţii consideră deja MES ca fiind un motiv în plus pentru a alege Mazda, a mai declarat Cristian Rigu.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente