Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda ofera clienţilor asistenta tehnica gratuita pe intreg teritoriul Europei

Astfel, Mazda a trecut în România la o altă etapă a filosofiei sale, aceea de satisfacere a clientului, pe lângă lansarea de vehicule moderne şi extinderea reţelei de dealeri. Mazda Europe Service oferă şoferilor de vehicule Mazda din România siguranţa unor călătorii liniştite.

Prin acest serviciu, Mazda asigură asistenţă în caz de defecţiune şi recuperarea vehiculului în caz de accident, avarii tehnice sau electrice. De asemenea, acest serviciu este folositor în situaţia în care şoferul pierde cheile sau rămâne fără combustibil. Pentru a permite continuarea călătoriei, MES acoperă, dacă este cazul, costurile de cazare şi transportul.

Pachetul MES este valabil fără costuri suplimentare pe întreg teritoriul Europei pentru toţi cetăţenii români posesori ai unui vehicul Mazda, 24 de ore din 24, timp de 365 de zile pe an.

Servicul MES intră în vigoare automat în momentul achiziţionării unui automobil Mazda nou sau a efectuării reviziei anuale şi este valabil 12 luni sau 15.000/20.000 de kilometri parcurşi (funcţie de modelul achiziţionat). La fiecare revizie a maşinii realizată la un dealer Mazda autorizat, această perioadă va fi prelungită până la o durată de zece ani de la prima înregistrare a vehiculului. “Mazda nu înseamnă numai autovehicule fiabile cu un design atrăgător, ci şi un partener de încredere. Astfel, noul serviciu oferit prin Mazda Europe Service joacă un rol important în strategia de satisfacere deplină a clienţilor noştri”, declară Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România.

Obiectivul Mazda este de a rămâne în top, atât în ceea ce priveşte calitatea vehiculelor (demonstrată recent prin câştigarea Raportului German de Calitate TUV), cât şi în ceea ce priveşte serviciile pentru clienţi.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente