Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

La Festivalul International al Automobilului Citroën la loc de cinste!

Prin Marele Premiu Special acordat, juriul festivalului a salutat innoirea marcii Citroën, care s-a tradus prin numeroase succese: performantele comerciale deosebile ale marcii si noile vehicule lansate, creatiile remarcabile ale departamentului de stil Citroën mentionam aici conceptele prezentate la salonul de la Frankfurt, C-Cactus si C5 Airscape si binenteles triumful detasat al echipajului Sébastien Loeb Daniel Elena, pe C4 WRC, in Campionatul Mondial de Raliuri 2007.

Gilles Michel, director general al Automobiles Citroen, Jean-Pierre Ploue, director al departamentului de stil Citroen si Guy Frequelin, director Citroen Sport in perioada 1989-2007, au primit trofeul in cadrul unei ceremonii de premiere care s-a desfasurat la Paris.

Marea noutate pe care a adus-o aceasta editie cu numarul 23 a festivalului este expozitia de vehicule concept deschisa publicului. Citroen a prezentat in cadrul acesteia C-Cactus, C5 Airscape si C-Metisse, acesta din urma fiind desemnat Cel Mai Frumos Concept Car al Festivalului International al Automobilului 2008.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente