Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Masinile pe GPL sunt singurele care vor mai circula pe soselele din Europa dupa 2035!

In ultimii trei ani majoritatea tarilor puternic industrializate din UE au decis sa incepand cu anul 2035 motoarele pe benzina si motorina sa fie interzise.

La prima vedere in locul lor trebuie sa ajunga masinile electrice, insa toti stim ca acestea sunt in continuare prea scumpe, prea ineficiente si au o automie reala mult prea mica daca ne uitam la reteaua de autostrazi din UE unde masina electrica nu prea are ce cauta!

Echipa Monteaza GPL, pret instalatie gpl tomasetto Dacia Logan III 1.0 TCe 90 CP, montaj gaz noul logan 2022, instalatii gpl 2022

Toate masinile EV au cel mai mare consum real pe autostrada la o viteza de peste 130 de km/h, motiv pentru care ele sunt obligate sa mearga pe banda de urgenta in Norvegia pentru ca au viteze de deplasare sub 100 de km/h!

Singura solutie autorizata de UE in planul GreenDeal este masina care merge pe GPL!

gpl este pentru saraci, mentalitate romani masini gpl, gpl tomasetto, monteaza gpl, prostie soferi masini gpl

Un litru de GPL, la jumătate comparativ cu benzina și motorina.

Performanțele unei masini pe GPL sunt identice cu cele ale modelului echipat benzina. Diferența se face la nivelul emisiilor de carbon. Acestea sunt mai mici comparativ cu cele înregistrate de modelul alimentat cu benzină.

Sistemul GPL recomandat este unul Tomasetto STAG pentru ca poate avea o garantie de 4 ani si este fara discutii mult superior unor instalatii BRC, Landirenzo, Lovato sau Zavoli.

pret benzina 2022, 11 lei benzina, gpl 2022, cea mai buna instalatie gpl,gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 0.9 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti ,discount, reducere, oferte instalatie gpl, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl compact,

Sistemul de alimentare cu GPL a fost introdus din rațiuni economice. Gazul petrolier lichefiat este mai ieftin spre comparație cu benzina sau cu 11motorina.

Astfel,  în contextul în care prețul carburanților în România a depășit la pompă 8-9 lei/litru la majoritatea stațiilor, GPL-ul costă între 3,81 lei și 3,90 lei pe litru, potrivit aplicației Peco Online.

Practic, un litru de GPL costă mai puțin de jumătate din prețul unui litru de benzină sau de motorină.

cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatii gpl zenit, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucurest

Adica, cel care face o conversie de GPL acum poate sa-si amortizeze investitia in mai putin de 6.000 km dupa care merge cu un cost zilnic la jumatate.

Vezi in video-ul de mai jos care este CASTIGUL LA BUZUNAR CAND MERGI PE GPL!

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Tomasetto Profesionala STAG 200 Plus 2020, oferta Tomasetto Profesionala STAG 200 Plus, tomasetto profesionala stag, oferta tomasetto 2020, reducere pret tomasetto stag, consum Tomasetto Profesionala STAG 200 Plus, pret logan Tomasetto Profesionala STAG 200 Plus 2020, montaj durata Tomasetto Profesionala STAG 200 Plus 2020, ac 01 valtek hana
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente