Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Romania se Moare Zilnic pe sosele la fel ca in Razboi! Politia Rutiera, CNAIR si Analfabetismul sunt singurii vinovati!

Romanii deplang in aceste zile pierderile de vieti omenesti din razboiul din Ucraina, insa romanii uita cu desavarsire ca zi de zi pe soselele tarii se moare fara ca cineva sa-i pese.

Mareta presa centrala a incetat in urma cu 20 de ani sa mai arate tragediile rutiere din Romania pentru ca au devenit prea banale pentru un subiect de presa.

accidente rutiere 2022, mortalitate sosele 2022, politia rutiera, cnair incompetenti, analfabeti cu permis, autolatest, testeauto, trafic

In realitate, pe soselele din Romania se moare zilnic in accidente rutiere TAMPITE care au loc fie ca infrastructura este probematica, fie ca soferii sunt inapti fie ca nu avem Politie Rutiera.

Cele trei elemente coroborate duc la aparitia zilnica a zeci de tragedii despre care nu apare nimic in presa centrala, despre care nu apare nimic in social-media pentru a nu-i intrista pe analfabetii functionali din tara care fac video call ca este gratis chiar daca ei sunt la volan.

accidente rutiere 2022, mortalitate sosele 2022, politia rutiera, cnair incompetenti, analfabeti cu permis, autolatest, testeauto, trafic

CINE ESTE DE VINA PENTRU “RAZBOIUL” CU MORTI DE PE SOSELELE DIN ROMANIA?

1.POLITIA RUTIERA

Principalul vinovat pentru care se moare zilnic pe soselele din Romania este lipsa cu desavarsire a Politiei Rutier. De fapt, poti pleca de la Constanta pana la Timisoara si pe o distanta de 900 de km nu intalnesti nici un echipaj de politie care sa vegheze la buna desfasurare a traficului.

Aici mentionam ca parcarea masinii de politie la marginea drumului sau in fata postului de politie nu se pune pentru ca militianul este acasa si doarme!

masina trece pe rosu, brigada rutiera bucuresti, probleme politie brigada rutiera capitala, soferii trec pe rosu fara probleme, autolatest

Cea mai mare mortalitate pe soselele din UE este in Romania pentru ca avem CEA MAI PROASTA POLITIE RUTIERA DIN UE! Cat timp nu avem echipaje de politie in trafic, nu avem echipaje radar cu masini neinscriptionate in trafic, nu avem politisti care sa nu fie timorati a scoate pistolul din teaca cand este cazul duce automat la un comportament agresiv al soferilor!

Cine sa-i amendeze pe ei cand fac ilegalitati cat timp noi nu avem politie rutiera in trafic sa-i verifice/amendeze!

2. SOFERII ANALFABETI

Un subiect putin scos in fata de presa este cel al analfabetismului functional afisat de foarte multi soferi cu permis valabil din Romania

Totul incepe de la scoala de soferi condusa de “antreprenori” incompetenti care dau examenul psihologic contra a 50 de lei, iar examinarea este doar pe calculator unde analfabetul poate memora ca maimuta raspunsurile care apar pe monitor!

accidente rutiere 2022, mortalitate sosele 2022, politia rutiera, cnair incompetenti, analfabeti cu permis, autolatest, testeauto, trafic

Sfatul nostru este ca Politia Rutiera, atunci cand opreste soferii sa-i fortele sa scrie un mic chestionar direct la volan pentru a verifica daca acestia sunt ALFABETIZATI, adica chiar au voie sa fie la volan!

Daca soferul analfabet nu trece acest test modic, permisul sa fie anulat, masina sa fie confiscata indiferent de marca/valoare, iar scoala de soferi de unde a primit unda verde sa dea examenul auto sa fie penalizata pecuniar cu minim 4.000 euro.

Sa vedem noi atunci cati “cursanti” vor mai avea, si cati anafabeti care nu stiu sa citeasca inducatoarele vor mai conduce automobile pe sosele!

accidente rutiere 2022, mortalitate sosele 2022, politia rutiera, cnair incompetenti, analfabeti cu permis, autolatest, testeauto, trafic

Analfabetii functionali care sunt implicati in accidente grave cu morti nici dupa eveniment nu stiu ca ei au fost de vina pentru ca nu cunosc legislatia, nu cunosc indicatoarele sau prioritatea din intersectii!

3. COMPANIA NATIONALA DE DRUMURI

Al treila mare vinovat pentru mortalitatea de pe soselele din Romania este CNAIR care nu reuseste sa dezvolte o strategie clara de reducere a accidentelor.

De fapt, vorbim de incompetentii care conduc CNAIR si care nu vor sa monteze parapeti tip Jersey in curbele periculoase din tara, nu stiu ca separe sensurile cu BORDURI de mini 40 cm inaltime acolo unde este nevoie sau chiar sa marcheze drumurile europene.

electrficare auto romania, parc auto romania 2022, masini hibrid, probleme dacia spring, proble infrastructura cnair 2022, autolatest

Lipsa interesului pentru siguranta rutiera din Romania duce automat la cresterea accidentelor grave cu mii de morti si zeci de mii de mutilati in aceasta tara anual.

Si CNAIR nu trebuie decat sa ceara ajutorul celor din Germania, Spania sau UK pentru a invata cum sa construiasca drumuri SIGURE, adica sa reduca viteze unde este nevoie sau sa inchida anumite intersectii mortale pline de cruci in toate sensurile!

P.S.

Linia continua sau dubla nu mai reprezinta de 20 de ani un marcaj rutier descurajant pentru soferii din Romania! Acele linii daca sunt inlocuite de borduri sau parapeti vom avea cu siguranta o sosele mult mai sigure!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente