Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lansare Romania-Noul Nissan Micra 2017 are un pret de achizite de 9.750 € (TVA inclus)

Un singur cuvânt poate descrie Noul Nissan Micra – revoluţionar. Cea de-a cincea generaţie Micra, proiectată, concepută şi fabricată în Europa şi pentru Europa, reprezintă o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfectă a unuia dintre cele mai late şi mai joase vehicule din segmentul său.

Exteriorul seduce printr-un design expresiv, liniile atletice şi fluide şi proporţiile dinamice îmbinându-se impecabil într-un aspect modern şi sportiv.

Design-ul armonios continuă la interior, cu finisajele de calitate superioară şi materialele bi-ton moi, plăcute la atingere, disponibile în 3 variante de personalizare. Habitaclul are dimensiuni de top, oferind confort maxim în segment pasagerilor din faţă, fără compromisuri pentru spaţiul pasagerilor din spate.

Comenzile grupate intuitiv, scaunele ergonomice care reduc oboseala, poziţia optimizată de condus şi insonorizarea maximizată asigură o experienţă unică la bord.

Noul Micra aduce noutăţi în segment şi prin tehnologiile pe care le oferă. Printre acestease află Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Intervenţie la Părăsirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este
părăsită involuntar.

Unică în segment este şi tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică 360o asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă şi uşurinţă la manevrare în marşarier sau la parcare. Această tehnologie include şi funcţiile Detectare Obiecte în Mişcare şi Avertizare Unghi Mort.

O altă premieră este noul sistem audio Bose® Personal®, cu difuzoare UltraNearfieldTM integrate în tetiera soferului, ce oferă o experienţă 360o de ascultare vibrantă. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena tradiţional până la o ambianţă sonoră spaţioasă şi profundă de cinema.

Cu cea mai bună performanţă aerodinamică din segment, completată de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility şi motorizările eficiente, Noul Micra are o agilitate şi manevrabilitate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce priveşte costurile de utilizare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente