Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Land Rover a produs peste 250.000 de exemplare Freelander II !

250.000 de unităţi Freelander 2 a produs Land Rover la uzina sa din Halewood. Land Rover sărbătoreşte zilele acestea, la uzina Halewood din Meyerside, atingerea unei cifre importante de producţie. Angajaţii celebrează asamblarea exemplarului Freelander 2 cu numărul 250.000, o importantă realizare pentru un constructor care în urmă cu câţiva ani se zbătea să supravieţuiească. Producţia celei de a doua generaţii a modelului Freelander a început în 2007 şi de atunci până în prezent cererea a crescut treptat.

Oficialii britanici susţin că solicitările au urcat cu 22 de procente în intervalul aprilie 2010 – februarie 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2009/2010. Evoluţia poate fi pusă şi pe seama deciziei Land Rover de a comercializa şi o versiune mai ieftină a modelului, echipată doar cu tracţiune anterioară.

Exemplarul cu numărul 250.000 este o versiune de 2.2 litri diesel TD4 GS, vopsită în culoarea Fuji White, care va merge către un client din Scoţia. Richad Else, directorul uzinei Halewood, a declarat “că această realizare şi cererea mare pentru Freelander 2 dovedesc cât de important este modelul pentru Land Rover, dar şi pentru economia regională şi cea a Regatului Unit. În prezent, 70% din producţia uzinei Halewood merge la export”, a concluzionat Else.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente