Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

La Timisoara incep lucrarile de largire a drumurilor judetene in timp ce la Bucuresti CNAIR NU FACE NIMIC pe Centura

Acum a venit un raspuns al celor de la Timis care anunta ca anul acesta latesc majoritatea intrarilor in Capitala Banatului Timisora de la o banda pe sens la doua cu pereti despartitori.

Aceste lucrari sunt realizate atat de consilul judetean Timis cat si de catre CNAIR cu sediul in fata Garii de Nord din Bucuresti, loc unde nu avem nici macar 10 metri in constructie de  mai bine de 7 ani.

De fapt CNAIR si Primaria Bucuresti UITA DE SOFERII care merg zilnic pe INFAMA CENTURA A CAPITALEI, un drum cu o bana pe sens cu sute de gropi si multe interectii gandite de pe vremea lui Cuza.

Este socant sa vedem cu Guvernul Romaniei prin intermediul CNAIR ( fosta CNADNR!) NU FAC ABSOLUT NIMIC PENTRU REALIZARE  unei infrastructuri normale intr-o tara din UE.

Bine macar ca vor avea cei de la Timis intrari civilizate in oras chiar daca pe acolo nu circula nici marcar 10% din masinile din zona Metropolitana Bucuresti! Asa sa nu mai punem si cele peste 1.6 milioane de masini de Bucuresti!

DIN TIMIS:

In plenul Consiliului Local a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru „Modernizare si extindere Calea Buziasului”, pentru ca accesul la viitoarea centura de sud sa fie cat mai usor.

„Este un proiect foarte imporntant pentru ca vizeaza extinderea la 6 benzi a drumului dinspre Mosnita Noua, de la sensul giratoriu de la AEM, pana la racordul la viitoarea centura. Asa mare afluenta de masini vom avea in acea zona, odata cu darea in folosinta a centurii, incat am considerat necesar sa realizam o conexiune pe 6 benzi”.

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente