Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Motors Europe a înregistrat cele mai mari vânzări din istorie in 2017

Ultimele rapoarte emise de ACEA (European Automobile Manufacturers’ Association)arată faptul că vânzările Kia în Europa au crescut la 364.924 unități comparativ cu anul trecut, ceea ce reprezintă o creștere anuală de 8.1%.

Cota de piață Kia pentru Europa a crescut de asemenea la 3.0% față de valoarea de 2.9% înregistrată în primele nouă luni ale anului 2016. Din iulie până în septembrie, Kia a vândut 113.452  autovehicule în Europa, marcând un nou record de vânzări al brandului pentru trimestrul 3 (o creștere de +5.0% față de trimestrul 3 al anului 2016).


Michael Cole, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, a precizat: “Kia a dezvoltat o gama de modele noi în acest an, fiecare dintre ele contribuind major la creșterea noastră.

Îndeosebi, vânzările autovehiculelor electrice Kia au crescut de aproape patru ori, în timp ce autovehiculele hibride și electrice au reprezentat, mai mult ca niciodată, o proporție mai mare în totalul vânzărilor. Planul de lansare a sistemelor de propulsie electrice și hibride pentru celelalte modele ale gamei Kia va continua și va fi accelerat în anii care vor urma. 

Mai mult, noile modele au contribuit la creșterea vânzărilor noastre în anul 2017, Rio și Picanto depășindu-și predecesorii. În curând vom lansa noul sedan sport Stinger și crossover-ul compact Stonic, care vor contribui la creșterea volumului vânzărilor și a percepției consumatorilor asupra brandului Kia.”


Modelele electrice și hibride sunt din ce în ce mai importante

Comparativ cu cele 7.868 de unități vândute în primele nouă luni ale anului 2016, vânzările autovehiculelor electrice și hibrid-electrice Kia au crescut la 30.244 unități în 2017. Cu o creștere de patru ori în totalul vânzărilor, autovehiculele electrice constituie zona de creștere cea mai mare a Kia în Europa.

Noul crossover hibrid Niro a fost vândut în 24.677 unități până acum în acest an (incluzând versiunea nou-lansată plug-in-hibrid) ceea ce îl urcă pe locul cinci al celor mai bine vândute modele în Europa (după Picanto, Rio, Sportage și modelele gamei cee’d).

Noul Niro Plug-in-Hibrid a fost construit pentru a îmbina practicalitatea unui crossover moderncu designul și un motor foarte eficient cu emisii scazute de doar 29 g/km. Comercializarea acestui model în Europa a început în cursul lunii septembrie.

Linia modelelor electrice Kia mai includ noul sedan Optima Plug-in-Hibrid (cu 570 de unități vândute în acest an), Sportswagon (cu 1.179 unități vândute) și Soul EV. Vânzările modelului Soul EV au crescut de la 3.387 în 2016 la 3.818 în 2017, acaparând în acest moment 40% din vânzările din Europa ale gamei Soul.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente