KIA Motors are un noua emblema care ne anunta o Miscare care Inspira

Articole Interesante

Kia și-a dezvăluit noul logo și sloganul global al mărcii, care semnificătransformarea îndrăzneață a producătorului auto și noile obiective ale brandului.

Introducerea noului logo reprezintă ambițiile Kia de a stabili o poziție de lider în viitoarea industrie a mobilității,reînnoind aproape toate aspectele afacerii sale.

Logo-ul este un simbol al noului obiectiv al mărcii Kia și al valorilor pe care promite să le ofereclienților prin produsele și serviciile viitoare, precum și experiențele pe care acestea le vor oferi. Kiaconfirmă promisiunea mărcii dezvoltând noul logo pentru a se asemăna cu o semnătură scrisă demână.

Linia ritmică, neîntreruptă a logo-ului transmite angajamentul Kia de a aduce momente deinspirație, în timp ce simetria sa demonstrează încredere. Mișcarea în ascensiune a logo-uluiîncorporează ambițiile în creștere ale Kia pentru marca sa și, mai important, ceea ce oferă clienților.

„Noul logo Kia reprezintă angajamentul companiei de a deveni un simbol pentru schimbare șiinovație”, a declarat Ho Sung Song, președintele și CEO-ul Kia. 

Noul nostru logo reprezintă dorința noastră de a inspira clienții pe măsură ce nevoile lorde mobilitate evoluează, iar pentru angajații noștri este un îndemn să facă față provocărilor cu carene confruntăm într-o industrie în schimbare rapidă.

Noul logo a fost dezvăluit în timpul unui spectacol pirotehnic record pe cerul de deasupra orașuluiIncheon, Coreea de Sud.

Evenimentul a beneficiat de 303 „piro-drone” care au lansat sute deartificii într-un spectacol artistic sincronizat, luminând și sărbătorind noul început al mărcii Kia.

Acest lucru a stabilit un nou record mondial Guinness pentru „Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot(UAV) care lansează focuri de artificii simultan”.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente