Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Ceed a invins categoric noul VW Golf VI!

Este unul dintre cele mai semnificative rezultate din istoria studiului independent Driver Power, susţine redactorul-şef al publicaţiei Auto Express, David Johns, mai ales că acest model a intrat pentru prima dată în acest sondaj şi s-a plasat la prima sa ediţie în top 10. Următorul automobil clasat în segmentul C, al maşinilor compacte, a fost Volkswagen Golf 6, care în clasamentul general a urcat pe locul 22. Cu ajutorul modelului ceed, Kia a urcat în clasamentul mărcilor pe locul 12, cu două mai sus decât anul trecut.

Printre motivaţiile care au determinat această poziţionare se numără calitatea şi fiabilitatea pe care Kia a reuşit să le obţină de la cele mai noi modele ale sale. Studiul Driver Power este realizat de Auto Express împreună cu Daily Telegraph şi acoperă un total de 21.400 de repondenţi, posesori de autoturisme. Printre criteriile de punctare se numără caracterul practic al maşinii, calitatea materialelor, fiabilitatea şi costurile de exploatare.

În plus, sunt monitorizate şi reţelele de dealeri ale mărcilor, în materie de atitudine, standarde de lucru în service, costuri. Directorul Kia Motors UK şi-a mărturisit satisfacţia pentru acest rezultat şi a atacat discret şi contracandidatul: Într-adevăr, pentru un VW Golf plăteşti mai mult, dar aceste rezultate ridică şi întrebarea de ce?. La începutul lunii aprilie, Kia ceed a obţinut locul 1 într-un studiu similar desfăşurat în Franţa.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente