Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA a lansat o noua generatie de motoare pe benzina Smartstream 1.5 T-GDi

Noul motor Kia ‘Smartstream’ T-GDi de 1.5 litri este proiectat să crească performanța și putereași în același timp să aibă emisii scăzute.

Noul propulsor este disponibil pentru toate cele patruversiuni ale modelului Ceed, ca sisteme convenționale pe benzină sau în noua variantă‘EcoDynamics+’ mild-hybrid – inclusiv pentru modelele GT-Line.


Acesta înlocuiește motorulexistent T-GDi de 1.4 litri, oferit anterior pe toată gama de modele. Gama revizuită de sistemede propulsie include, de asemenea, o nouă opțiune EcoDynamics+ mild-hybrid T-GDi de 1.0 litripentru modelele Ceed și Ceed Sportswagon.

Noul motor T-GDi de 1.5 litri este disponibil în toată gama celor patru modele Ceed, cuplat fie lao transmisie manuală cu șase trepte (6MT), sau la o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte treptede viteze (7DCT).

Producând 160 CP la 5.500 rpm, noul motor T-GDi de 1.5 litri este cu 14%mai puternic decât motorul Kia anterior de 1.4 litri T-GDi (140 CP). Cuplul maxim este, deasemenea, cu 4,5% mai mare – 253 Nm între 1.500-3.500 rpm.


În plus, noul motor beneficiază de cele mai noi inovații ale sistemelor de propulsie KiaSmartstream, reducând emisiile și ajutând performanțele pe șosea. Aceste inovații includtehnologia CVVD (Continuously Variable Valve Duration).

Echipat cu noul motor T-GDi de 1.5 litri, hatchback-ul Kia Ceed poate accelera de la 0 la 100km/h în 8.4 secunde (echipat cu transmisia manuală) sau 8.6 secunde (echipat cu transmisia7DCT).

Pentru Kia Ceed Sportswagon și ProCeed, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeazăacum în 8.6 secunde (echipate cu transmisia 6MT) sau 8.8 secunde (cu transmisia 7DCT).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente