Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KG Mobility, fostul SsangYong Motor a prezentat un facelift aplicat modelului Tivoli 2023

KG Mobility a lansat în Coreea de Sud noul Tivoli facelift. Această actualizare aduce, în primul rând, noua identitate a mărcii, astfel încât, începând din acest moment, noul model renunță complet la numele SsangYong.

Alături de asta, Tivoli primește și un design revizuit al părții frontale, cu o bară de protecție nouă și care îl face pe SUV-ul compact să pară mai sportiv decât până acum.

KG Mobility tivoli facelift 2023, test drive ssangtong KG Mobility 2023, autolatest, testeauto, review KG Mobility tivoli 2024, smt symotors

Gama de motorizări a noului Tivoli facelift este compusă din două propulsoare pe benzină. Primul motor, o unitate de 1.6 litri aspirată natural, dezvoltă 126 de cai putere și un cuplu de 155 Nm. Al doilea motor, un agregat de 1.5 litri turbo, este capabil să ofere 163 de cai putere și un cuplu de 260 Nm. Indiferent de motorizarea aleasă, noul Tivoli facelift primește exclusiv o cutie automată cu 6 trepte.

KG Mobility tivoli facelift 2023, test drive ssangtong KG Mobility 2023, autolatest, testeauto, review KG Mobility tivoli 2024, smt symotors

Puterea este transmisă către roțile din față. Opțional, clienții pot alege și un sistem de tracțiune integrală. Noul KG Mobility Tivoli facelift este deja disponibil pe piața din Coreea de Sud. Prețul de pornire al noului model pe această piață este echivalentul a 12.800 de euro.

Whattruck-Test Drive in premiera cu noul Ssangyong Musso Grand Premium 2.2 e-XDI 202 CP AT6 Aisin facelift 2023

Primele imagini oficiale cu viitorul Ssangyong Tivoli 2015

 

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente