Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Japonezii lanseaza noul SUV electric Mazda MX-30 2020-Autonomie de 200 km WLTP

Cu portierele sale unice, materialele ecologice și bateria dedimensiuni corecte care oferă o autonomie de aproximativ 200 km , peste media zilnică de 48km de condus a șoferului european 2 , Mazda MX-30 marchează un alt pas pozitiv înabordarea complexă a Mazda pentru reducerea emisiilor în urma lansării recente a motorului inovator Skyactiv-X.

Vorbind despre Mazda MX-30, care va ajunge la dealerii din Europa în a doua jumătate aanului 2020, Yasuhiro Aoyama președinte și CEO Mazda Motor Europe a declarat:

„La fel cala toate modelele noastre, designerii și inginerii au avut un obiectiv foarte clar pentru primulnostru vehicul electric cu baterii. Trebuia să aibă un design care iese în evidență, să fieexcelent la condus, un element cheie al ADN-ului Mazda care ne face unici în comparație cuconcurenții și, cel mai important, să contribuie pozitiv la reducerea emisiilor pe întregul ciclude viață al produsului.

Accent pe șofer


Ca orice alt model Mazda, Mazda MX-30 oferă o senzație de condus foarte naturală cu unrăspuns rapid al accelerației, pe viraje și la frânare, exact așa cum te aștepți în situațiicotidiene.La Mazda MX-30, acest lucru este realizat prin abordările tehnice inovatoare din pachetule-Skyactiv.

Acesta include integrarea bateriei în structura caroseriei vehiculului, ceea ceîmbunătățește rigiditatea generală a caroseriei și oferă un răspuns excelent la manevreleșoferului.

Totodată, având în vedere importanța sunetului pentru percepția șoferului asupra cuplului șivitezei, inginerii Mazda au creat, de asemenea, un sistem de sunet electronic în interiorulMazda MX-30, care este sincronizat cu cuplul motorului în ceea ce privește frecvența șipresiunea sunetului.


Acest lucru duce la o variație mai mică a vitezei vehiculului și la uncomportament stabil, care este susținută și de sistemul unic G-Vectoring Control (GVC) alMazda ce a fost extins și folosește avantajele motorului electric (electric G-Vectoring ControlPlus).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente