Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Peste 1 milion de bucuresteni SUNT OBLIGATI sa plateasca anul viitor taxa vinieta Oxigen Firea

Acum avem o taxa care urmeaza sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2020 si care PENALIZEAZA peste 1 milion de masini inmatriculate in Bucuresti si peste 500.000 de masini care intra in Bucuresti cu numele de Ilfov sau alte judete.


De fapt vedem cum celebra taxa vinieta OXIGEN FIREA urmeaza sa penalizeze peste 1 milion de familii care folosesc masina personala in Capitala, adica realmente vorbim de penalizarea a peste 2.5 milioane de persoane daca tinem cont intr-o familie sunt mai mult de doua persoane care folosesc aceeasi masina.

Astfel daca ESTE BUCURESTEAN SAU NU si conduci o masina Non Euro, Euro 1 sau Euro 2 trebuie sa uiti faptul ca mai poti intra in centrul orasului, insa chiar si asa trebuie sa platesti o taxa anuala de 1.900 lei plus un impozit anul de 150 lei in medie. Adica trebuie sa platesti peste 2.000 lei anual taxa FIREA pentru masina ta.

Daca conduci o masina Euro 3 sau Euro 4 platesti chiar si 700 lei pe an plus un impozit anual de 200 lei, adica vei ajune in plus la costuri totale de aproape 1.000 de lei pentru Logan-ul tau din 2007!

CUM TE PRINDE FIREA DACA NU PLATESTI TAXA OXOGEN?

Este simplu, respectiv toate intrarile in oras fie ca sunt la periferie sau in ZONA DE CENTRU vor avea stalpi cu camere video care vor inregistra toate numele de inmatriculare, respectiv amenda de 1500 sau 2000 de lei urmeaza sa fie DATA AUTOMAT PROPRIETARULUI MASINII!

Daca crezi ca scapi prin ocolirea acestor stalpi te inseli pentru ca primesti amenda atunci cand iesi din oras sau masina ta urmeaza sa fie AMENDATA chiar de catre echipajele Primariei care se pare ca vor avea masini speciale care merg pe langa cele parcate in trafic si dau amenzi automat asemenea camerelor montate pe stalpi.

UNDE VEI LASA MASINA DACA NU PLATESTI TAXA?

La aceasta intrebarea Firea si PMB nu au raspuns pentru ca in afara de parcarea de la Mogosoaia NU EXISTA ALTA PARCARE unde poti sa-ti lasi masina in siguranta pentru cateva ore pana cand te intorci. 

In Vest, Est sau Sud nu exista nici macar statii de autobuze sau statii speciale de metrou care sa iasa in afara oraseului in zonelele unde aceste masini se pot parca in siguranta ( adica care sa fie monitorizare si pazite de catre Primari!).

Pur si simplu romanii vor parca masinile pe toate arterele de intrare in Bucuresti blocand si mai mult traficul rutier.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente