Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Inna a intrat pe lista neagra a celor de la Ferrari! Nu mai are voie sa cumpere aceste masini

Inna se pare ca a intrat pe lista neagra a celor de la Ferrari care este una subiectiva si care nu mai permite celui de pe lista sa-si mai cumpere niciodata o asemenea masina.

În urmă cu mai bine de o lună, Inna a primit cadou un Ferrari F8 Spider de culoare roșie, în valoare de 350.000 de euro, cu 700 de cai putere, din partea global Records, după ce cântăreața a strâns peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri la melodiile sale, fiind și cea mai ascultată artistă din Europa.

Inna ferrari, Inna ferrari black list, listea neagra ferrari, Romina Gingaș vs inna, imaginea ferrari romania Romina Gingaș, autolatest

Global Records a organizat o petrecere uriașă, acolo unde Inna și-a primit cadoul de sute de mii de euro.

Reprezentanții companiei Ferrari acuză casa de producție că s-a folosit de imaginea brandului fără să întrebe. Inna ar putea ajunge pe lista neagră a companiei, pe care se află și celebrități internaționale.

Românca Romina Gingaș nu este de acord cu evenimentul organizat de casa de discuri, care i-a oferit Innei un Ferrari.

@globalrecords

The story of 10.000.000.000 star ❤️ many more to come 🔥 @inna #inna #ferrari #party #globalrecords

♬ Magical Love – Inna

Soția lui Piero Ferrari spune că nu a fost primită nicio cerere prin care Inna sau Global Records au cerut acordul companiei Ferrari pentru evenimentul respectiv.

Inna ferrari, Inna ferrari black list, listea neagra ferrari, Romina Gingaș vs inna, imaginea ferrari romania Romina Gingaș, autolatest

“Ferrari este un brand internațional, iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani.

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

10 COMMENTS

  1. Sincer, felicitări celor de la Ferrari că au luat i decizie înțeleaptă. Inna este obraznica și neserioasa ce nu merita deloc sa primească o așa bijuterie pe patru. roti. Și Irina Râmes este la fel, din păcate. Nu au cum sa fie catalogate artiste

  2. Ce înseamnă lista neagra pe înțelesul tuturor care comentează aiurea: înseamnă că nu își mai pot cumpăra o masina Ferrari direct de la… Ferrari.
    Oricand își pot cumpăra una SH cu 100km la bord 🙂

  3. După ce că le dai o lopata de bani pt mașină, trebuie sa le ceri ai dreptul sa te afișezi cu ea :)) tare. PS: treceți pe lamborghini.

    • Ferrari ca istorie si “mandrie natioanala” este peste Lambo. Este o brend mult mai puternic, la propriu si figurat :)))

  4. Mdaaa…CGL…nu merită fetele astea așa ceva…. Adrian copilul constipat…Salam șobolan sau Guță vomitol…ei merită să reprezinte asemenea bijuteriei….Inna sau Irina… niște depravate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente