Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incendiu devastator al unei masini Dacia Spring! Mai avea bateria garantie? Trebuie interzis accesul masinilor electrice in parcarile subterane?

In tarile din Europa de Vest exista legi bine definite prin care soferii de masini electrice nu mai au voie sa-si parcheze masinile in parcarile subterane chiar daca sunt proprietate privata.

Dacia Springm incendiu Dacia Spring, explozie Dacia Spring, baterie garantie Dacia Spring, autolatest, drive test Dacia Spring

Explozia unei baterii cu litiu nu poate sa fie oprita de nici un factor extern precum pompierii sau chiar mecanicii maricii respective.

Acesta este un motiv pentru care Tesla SuperChargerg MegaMall este pozitionat direct pe acoperisul cladirii, insa din pacate sunt statii de putere in Promenada si SunPlaza care devin pericole reale in caz ca explodeaza o masina electrica.

O alta Dacia Spring a explodat! De data asta soferul critica Dacia ca a vandut o masina rasturnata drept noua

DACIA SPRING ARE PROBLEME CU ACUMULATORII

Chinezeasca Dacia Spring produsa in China de catre Dongfeng este recunoscuta ca avand probleme cu bateria care pur si simplu explodeaza.

pericol explozie masina ev, service masini ev, unde repar masina electrica, deconectare baterie, autolatest

Toate aceste incendii devastatoare au loc cand bateriile masinilor sunt inca in termenul de garantie de 8 ani sau 150.000 de km.

Pe retelele de socializare am observat faptul ca sunt criticatii oamenii care au asistat la aceasta distrugere pentru ca nu au “pus mana sa-l stinga” fara ca romanii sa cunoasca faptul ca intr-un asemenea incendiu nici 10 autospeciale SMURD de ultima generatie nu puteau sa-l stinga.

CE TREBUIE SA FACI DACA IESE FUM DIN SPRING?

Inainte de explozie este recomandat sa-i salvezi pe cei din interior prin spargerea geamurilor si taierea centurilor de siguranta ( daca au fost implicati intr-un accident), dupa care trebuie sa te departezi pentru ca urmeaza un incendiu devastator pe cel putin 10 m in jurul epavei.

incendiu dacia spring, explozie baterie dacia spring, dacia spring dauna totala, dacia a vandut masini rasturante ca noi, autolatest, foc baterie dacia spring, probleme piese dacia spring

Daca conduci o Dacia Spring nu o mai parca in curte, langa casa, in garaj sau nu o mai lasa la supermarket in parcarea subterana pentru ca in caz de accident asiguratorul supermarket-ului urmeaza sa se indrepte spre tine pentru despagubirile ulterioare.

A cazut la datorie primul Spring! A luat foc prima Dacia Spring din Romania, rezultatul fiind dauna totala

In Germania masinile electrice au fost interzise in parcarile subterane! Pompierii sunt neputinciosi

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente