Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Ungaria poti sa-ti cumperi un Ford Focus NOU NOUT cu 3.400 euro mai ieftin decat in Romania

Pentru a vedea care sunt diferentele reale am ales sa configuram un Ford Focus de baza Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP si culoarea alba si am ajuns la un pret de vanzare de 19.300 euro cu toate taxele incluse.


Adica Ford ne amageste cu o reducere de la 21.000 euro pentru acest model, in timp ce in tara vecina Ungaria aceeasi masina intr-un nivel de echipare mai bun Technology are un pret de pornire de 6.5 milioane de forinti, adica doar 18.300 euro cu TVA inclus.

 

Si daca vrem sa vedem cu adevarat ca Ford Romania vinde acest model extrem de scump mergem in Ungaria si cumparam aceasta masina cu TVA-ul de 27% al ungurilor dupa care recuperam acest 27% si ajungem la un pret de achizitie fara taxe de 13.400 euro!

Evident venim in Romania si punem TVA-ul nostru de 19% si ajungem la un pret total cu toate taxele de 15.959 euro.


Adica aceeasi masina este vanduta in Romania cu 3.400 euro mai mult decat daca am merge in Ungaria pentru achizitie! Diferenta de pret se regaseste in profitul Ford Romania si a dealerilor Ford care sunt companii romanesti!

Asadar, daca vrei neaparat un Ford NOU incearca Ungaria sau chiar Bulgaria pentru ca vei avea surpriza de a cumpara aceeasi masina cu un nivel de echipare mai bun cu un pret real mult mai mic!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente