Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In doar 5 luni Primaria Sectorului 3 cu acordul Primariei Generale a construit doua pasaje importante pentru Bucuresti

Autolatest nu are obiceiul de a felicita primarii sau guvernantii pentru ca sunt incompetenti, insa de aceasta data vedem ca doi primari au reusit imposibilul in Bucuresti.

pasaj pallady, pasaj ikea, pasaje bulevardul pallady, primar negoita pasaj pallady, pasaje rutiere primaria bucuresti, autoatest

Primul este Primarul General Nicusor Dan care a dat mana libera Primarului Negoita de la Sectorul 3 sa construiasca doua pasaje rutiere extrem de importante.

Ambii trebuie felicitati pentru ca in decurs de 5 luni au reusit construirea a doua pasaje peste un bulevard cu linii de tramvai si 6 benzi de circulatie, in timp ce Oprescu PSD, Firea PSD, sau Videanu PDL nu au fost in stare timp de 15 ani sa duca la bun sfarsit nici un proiect important pentru Capitala Romaniei!

pasaj pallady, pasaj ikea, pasaje bulevardul pallady, primar negoita pasaj pallady, pasaje rutiere primaria bucuresti, autoatest

„Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a traficului pentru reducerea timpului petrecut în trafic şi mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială şi vor face extrem de facilă ieşirea şi intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

pasaj pallady, pasaj ikea, pasaje bulevardul pallady, primar negoita pasaj pallady, pasaje rutiere primaria bucuresti, autoatest

Constructorul se numeste ALGORITHM RESIDENTIAL S3 si este firma Primariei Sectorului 3, adica o firma locala care nu are nici o legatura cu interese de partid cum vedem la alte sectoare.

pasaj pallady, pasaj ikea, pasaje bulevardul pallady, primar negoita pasaj pallady, pasaje rutiere primaria bucuresti, autoatest

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

16 COMMENTS

  1. De fapt am auzit ca Nicușor Dan s-a implicat direct. Altfel ar fi rămas în urma rău, sa îl felicitam pe dl Nicușor Dan.

  2. Am observat din reportajele afectate cu ajutorul dronelor domnule primar Robert Negoiță că pasajul de la Pallady nu trece pe deasupra niciunei străzi sau artere ci doar a tramvaiului 27 și acela doar pe un sens al pasajului… celălalt sens ce duce spre capitală e făcut cam degeaba…nu tranverseaza nimic și e cam făcut degeaba doar pt a toca timp și bani din bugetul primăriei( din buzunarul nostru mai bine zis al contribuabilului S 3 Dacă mă puteți contrazice aș fi foarte bucuros…dar vă asigur că pierdeți…

    • Și eu sunt curios cât stai la cedează pe cei ce vin de pe autostradă și, vor sa iasă din zona comercială

    • Sa zicem bravo dar tare ma tem ca sunt niste interese cu pasajul asta, ceva cartiere rezi ale domnilor? Si pt ca vreau sa ma insel il rog pe domnul Negoita sa faca ceva cu zona mall Park Lake unde nu exista nicio trecere de pietoni si este un infern traficul pt ca toti pietonii se inghesuie pe un trotuar.Daca s-ar face face o pasarela vizavi de mall sa se traverseze si venind de pe cealalta parte, asa cum era in plan ar fi cu adevarat un lucru facut cu cap.Ce ziceti dl Negoita, analizati problema?

    • Sub pasaje va fi un sens semi-giratoriu care va permite celor de pe Nicolae Teclu sa intre direct la Auchan/Ikea si celor care ies de acolo sa se duca pe Nicolae Teclu sau sa iasa pe autostrada.

  3. Extrem de amuzantă remarca cu lipsa de legătură cu partidele. Firma respectiva are in atât în conducerea consiliului de administrație dar și printre angajați la această firmă a consiliului local sector 3 membrii PNL din can toate nivelurile.

    • Da oare, nu sunteți răutăcios??? Negoiță a fost sprijinit (vorba vine, ePSD. Căci noi cetățenii sectorului 3 , l-am votat. Nu partidele).

  4. 🤣🤣🤣
    Este tot ce pot sa spun despre articolul asta si despre laudele aduse Primarilor “Drepti si Buni” si criticilor aduse celor “Strâmbi si Rai”. Cred ca am voie la astfel de reactii, sau poate Progresistii vor interzice si asta, cat de curand!!!

  5. Daca nu aveau legatura cu blocurile construite de Negoita si familia lui, nu se facea nici un pasaj. Acelasi lucru si de durata de executie. Negoita nu mai face nimic in interesele sectorului de mai bine de 6 ani…. cu parere de rau pentru fanii lui…
    Daca nu face de ce nu face, daca face de ce face….
    Sunt bune pasajele ( cele mai sus mentionate), dar mai are mult de munca pentru a ne recastiga votul. VREM PARCURI NOI! vrem parcari in jurul Primariei S3, gradinjte noi, trotuare libere, mai multe pasaje supra/subterane, pomi (noi)pe fiecare strada/straduta, parcari subterane (ca pe Bd. Decebal). Pentru alte lucruri ce trebuiesc construite, dezvoltate, reabilitate in S3, va stau la dispozitie.

  6. Trebuie felicitati domnii primari … unul, proaspat trezit, si altul, insurubat bine in firma locala. Sictir!

  7. Domn’ primar Nea-goita și cu frățiorul Ionut s-au zbătut sa facă aceste pasaje pentru cartierele rezidențiale ridicate peste drum de Ikea și în spate la Ikea. În plus în spate la hala Faur, în viitor un modern mall se ridica alt cartier marca Ionut și Robert Negoiță. Cine crede ca interesul cu aceste poduri a fost pentru cetățeni, se îmbată cu apa rece. Interesul este sa se prosteasca și sa se jefuiască prostimea prin orice metode, cu o singura condiție, sa fie totul numai pe banii alegătorilor!

  8. Făceai stânga la semaforul de stânga de lângă Str Nicolae Teclu, sper să facă la fel ceva asemănător de făcut la stânga, altfel e de-a dreptul stupid, doar sare tramvaiul și atât.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente