Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

in 24 de ore au trecut vamile din Romania peste 1.44 de milioane de persoane! Infrastructura rutiera a cedat

Si cand spunem asta trebuie sa faci un drum de la Nadlac pana la Constanta sau Nadlac pana la Iasi sa constati ca Romania a ramas utima tara la capitolul infrastrucutura rutiera.

Incompetentii de la CNAIR nu au reusit sa finalizeze 10 km de autostrada la Margina, zona unde zeci de mii de masini sunt blocate zi si noapte in plin sezon estival.

trafic infernal magina, a1 accidente, cnair incompetenta, trafic estival romania, cum se circula, infrastructura depasita, autolatest

Aceeasi problema este constatata si pe Dealul Negru si pasajul de la Pitesti unde CNAIR nu reuseste sa fluidizeze traficul pentru ca se merge pe o banda pe sens ca si acum 100 de ani.

Ministerul Transporturilor si CNAIR sunt doua oraganizatii care trebuie refacute de la zero cu personal nou pentru ca de 33 de ani au data dovada de incompetenta crasa, si acest lucru de vede cel mai bine in plin sezon estival cand se intorc romanii de la munca in vacanta!

trafic infernal magina, a1 accidente, cnair incompetenta, trafic estival romania, cum se circula, infrastructura depasita, autolatest

SITUATIA REALA DIN VAMILE ROMANIEI

În acest weekend au efectuat formalităţile de frontieră peste 1.440.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, pe ambele sensuri de deplasare. Comparativ cu perioada similară a anului trecut, în acest an se constată dublarea traficului de pasageri prin punctele de frontieră de la nivel naţional (creştere de 102%).

În data de 30.07.2023, prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 510.500 de persoane, cetățeni români și străini și peste 134.100 de mijloace de transport, pe ambele sensuri.

#A7 #AutostradaMoldovei #Moldova #Muntenia #Ploiesti #Buzau #AutostradaPloiestiBuzau #Lot2 #Mizil #Pietroasele #infrastructura #infrastructurarutiera #investitii #autostrada #modernizare #dezvoltare #DezvoltamRomania #PNRR, Cristian Pistol, irinel scriosteanu, sorin grindeanu, psd

Pe sensul de intrare în România, au fost 270.287 de persoane, dintre care 18.272 de cetăţeni ucraineni. Astfel, începând cu data de 10.02.2022 (perioadă pre-conflict), până la data de 30.07.2023, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 5.308.741 cetăţeni ucraineni.

Ne aflăm în plin sezon estival, iar la fiecare sfârşit de săptămână ne aşteptăm la  o creştere a valorilor de trafic în principalele puncte de trecere a frontierei, în mod special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria.

AcordRomaniaSerbia, Autostrada A9, Timisoara Belgrad ,fondurieuropene #CNAIR, autolatest, grindeanu margina, grindeanu centura bucuresti

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente