Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Imagini si date tehnice oficiale cu noua generatie Hyundai i30 2017

Disponibil incepand cu prima parte a anului 2017, modelul raspunde exigentelor clientilor in privinta confortului si sigurantei.

Cea de-a treia generatie i30 a fost dezvoltata la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testata la Nürburgring si produsa la fabrica Nošovice, din Republica Ceha.

Obiectivul producatorului auto ste de a continua succesul inregistrat cu modelul i30, comercializat in regiune, incepand cu anul 2008, in peste 800.000 de exemplare.

„i30 reprezinta unul dintre cele mai importante autovehicule ale gamei in Europa, contribuind la consolidarea imaginii marcii in regiune. Prin intermediul noii generatii dorim sa obtinem o crestere a vanzarilor in urmatorii ani“, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Autovehiculul dispune de o gama de propulsoare turbo, care asigura o experienta dinamica si eficienta la volan.

Noul i30 beneficiaza de trei versiuni de motoare pe benzina, clientii avand posibilitatea de a opta intre cel de 1,4 litri T-GDi, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP, cel de 1,0 T-GDi, in trei cilindri, disponibil cu 120 CP sau 1,4 litri MPi cu patru cilindri si 100 CP. In plus, beneficiaza si de un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, in patru cilindri, care poate livra 95, 110 sau 136 CP, inregistrand emisii scazute de CO 2 , care pornesc de la 89 g / km.

Posesorii pot alege intre transmisia manuala cu sase rapoarte (6MT) sau cea automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT).

“Noul model reflecta pe deplin evolutia Hyundai, in conformitate cu directia strategica a marcii. Pe langa designul remarcabil, i30 inglobeaza tehnologii avansate, sisteme de propulsie dinamice si eficiente, completate de elemente noi de siguranta si conectivitate”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente