Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bridgestone dezvoltă noi anvelope pentru sportiva Jaguar XJ220

Cooperarea dintre cele două companii pentru dezvoltarea anvelopelor ce intra în dotarea XJ220 este foarte bine documentată, deși anvelopele care au mărimea corespunzătoarea pentru modelul XJ220 au fost scoase din producție în urmă cu câțiva ani.

Don Law a reluat discuțiile cu cei de la Bridgestone Europa despre posibilitatea producerii unor pneuri noi care să îndeplinească specificațiile originale ale autoturismului, atunci când s-au întâlnit întâmplător.

Datorită comunității mari de oameni pasionați de Jaguar XJ220, cele două companii au adus împreună o echipă de excepție, care îi include pe inginerul șef care s-a ocupat de dezvoltarea anvelopelor XJ220, pe pilotul de testare, dar și faimosul șasiu 004, care a fost modelul de pre-producție.

„Pentru noi este foarte important să păstrăm asemenea vehicole simbol în circulație, dar și să sprijinim o echipă de tehnicieni experți și pasionați, așa cum sunt Don Law.

Tehnologia a evoluat semnificativ în ultimii 25 de ani și suntem siguri că împreună putem produce anvelopele XJ220, pe care șoferii și iubitori de Jaguar le așteaptă cu nerăbdăre. Le va aduce o mare bucurie această veste”, a declarat Christophe de Valroger, Vice President Consumer OE la Bridgestone Europa.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente